Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Social democrații vor să-și aleagă mai repede liderul: Teritoriul cere Congres mai devreme de luna noiembrie

Social democrații vor să-și aleagă mai repede liderul: Teritoriul cere Congres mai devreme de luna noiembrie

Un articol de: B1 TV - 10 Sep 2015, 10:54
Social democrații vor să-și aleagă mai repede liderul: Teritoriul cere Congres mai devreme de luna noiembrie Politică

Liderii PSD din teritoriu au început să ceară Congres PSD pentru alegerea unei conduceri, dar și pentru lămurirea situației cu UNPR, dacă va candida alături de PSD sau singuri în alegeri, informează B1 TV.

Ministrul Comunicaţiilor, Sorin Grindeanu, vrea organizarea Congresului Extraordinar al PSD mai devreme de luna noiembrie.

Acesta precizeză că în teritoriu se vrea acest congres pentru că sunt multe unități administrative și trebuie să existe o organizare privind alegerile de anul viitor.

Şi Ionel Arsene, președintele PSD Neamț şi-a exprimat aceeaşi dorinţă.

„Pentru PSD este oportun un Congres cât mai curând care să genereze un președinte legitimat prin voturile membrilor organizațiilor social-democrate. Este nevoie ca partidul nostru să intre într-o nouă etapă, în care să reușim să rezolvăm problemele pe care le avem acum. PSD, ca organizație, se află într-un moment de răscruce în care trebuie să găsească cea mai bună soluție de adaptare a profilului partidului la realitățile politice și sociale ale României”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Ionel Arsene.

În privinţa viitorului lider al partidului, şeful PSD Neamţ consideră că Liviu Dragnea este cel mai potrivit pentru a îi conduce pe social-democraţi.

Citeşte mai multe despre:   PSD,   Congres PSD,   Sorin Grindeanu