Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Sociologul Mirel Palada: Avem candidați reziduali la Președinție. Nu reușesc să fie suficient de populari (VIDEO)

Sociologul Mirel Palada: Avem candidați reziduali la Președinție. Nu reușesc să fie suficient de populari (VIDEO)

Un articol de: - 28 Oct 2014, 17:49
Sociologul Mirel Palada: Avem candidați reziduali la Președinție. Nu reușesc să fie suficient de populari (VIDEO) Politică

Sociologul Mirel Palada, consilier pe probleme de strategii guvernamentale al premierului Victor Ponta, spune că în urma studiilor efectuate, s-a constatat că populația nu asociază dosarele de corupție cu candidații la prezidențiale, chiar dacă unii și-ar dori acest lucru.

„Părerile sunt împărțite, opinia publică încă mai cumpănește în a spune dacă are un efect sau nu. Efectul nu este unul semnificativ. Avem de a face cu niște tendințe bine definite și consolidate de comportament electoral și pe lângă asta și când punem întrebarea referitor la opinia oamenilor dacă este asociat cu vreunul din partide, candidați, răspunsurile sunt diferite”, a afirmat Palada, în emisiunea „Butonul de panică”, de pe B1 TV.

„Oamenii nu asociază atât de mult acest dosare cu candidații, ci cu persoanele care sunt responsabile direct. Asocierea pe care și-ar dori-o unii nu este atât de puternică în mintea oamenilor”, a mai spus Mirel Palada.

În opinia sa, candidații la Președinție sunt unii „reziduali”, întrucât nu reușesc să fie suficient de populari.

„Nu e sita atât de deasă încât să prindă boabele astea de orez atât de mici, cum sunt candidații reziduali cum le spun eu. Nu vreau să-i jignesc, dar nu reușesc să fie suficient de populari”, a mai spus Palada.

Mirel Palada: Avem candidați reziduali la Președinție


Citeşte mai multe despre:   Mirel Palada,   Microsoft