Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Somată de colegi să o facă, Cosette Chichirău nu se dezice de Marian Curmei, vicepreședintele xenofob, homofob și misogin de la USR Iași. Deputata nu s-a delimitat de el nici măcar după ce a fost exclus (FOTO)

Somată de colegi să o facă, Cosette Chichirău nu se dezice de Marian Curmei, vicepreședintele xenofob, homofob și misogin de la USR Iași. Deputata nu s-a delimitat de el nici măcar după ce a fost exclus (FOTO)

Un articol de: Redacția B1.ro - 13 Feb 2020, 15:35
Foto: Hepta Politică

Cosette Chichirău, președintele USR Iași, nu s-a delimitat de declarațiile misogine, xenofobe și homofobe ale lui Marian Curmei, proaspăt demis din funcția de vicepreședinte al filialei județene, deși mai mulți membri i-au cerut în mod direct să o facă, pe grupul național intern al formațiunii, Poiana lui Iocan.

Vicepreședintele Marian Curmei a fost exclus din USR Iași, pentru că a promovat cultul mareșalului Antonescu, a folosit minori în campanie, dar și pentru că a avut atitudini homofobe, misogine, antisemite și anti-maghiare. Chiar Cristina Prună, vicepreședinte în structura centrală, a fost cea care a făcut anunțul, delimitându-se de poziționarea lui Marian Curmei.

N-a fost și cazul lui Cosette Chichirău. În ultimele luni, pe Poiana lui Iocan, Cosette Chichirău a fost somată în mod direct de diverși colegi, în mai multe rânduri, să se delimiteze de postările și discursul vicepreședintelui USR Iași, Marian Curmei, considerat un apropiat al său, și să solicite excluderea acestuia. 

Ei, bine, chiar și așa, Cosette Chichirău nu a răspuns la solicitări și nu a dat nicio explicație. Practic, toate apelurile colegilor s-au lovit de muțenia sa. Mai mult decât atât, nici măcar acum, după ce vicepreședintele ieșean a fost exclus din Biroul Național, Cosette Chichirău nu se delimitează, ca președinte de filială și parlamentar al României, de afirmațiile lui Marian Curmei.

Citeşte mai multe despre:   Cosette Chichirau,   USR
 
Loading...