Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Sorin Grindeanu acuză legăturile suspecte dintre Liviu Dragnea / Darius Vâlcov și Rusia: Mi se impută că nu am dezvoltat relații cu Moscova, deși UE a impus sancțiuni economice (VIDEO)

Sorin Grindeanu acuză legăturile suspecte dintre Liviu Dragnea / Darius Vâlcov și Rusia: Mi se impută că nu am dezvoltat relații cu Moscova, deși UE a impus sancțiuni economice (VIDEO)

Un articol de: - 15 Iun 2017, 10:26
Sorin Grindeanu acuză legăturile suspecte dintre Liviu Dragnea / Darius Vâlcov și Rusia: Mi se impută că nu am dezvoltat relații cu Moscova, deși UE a impus sancțiuni economice (VIDEO) Politică

Premierul Sorin Grindeanu a ținut o conferință de presă miercuri seară, după ce coaliția PSD și ALDE i-a retras sprijinul. În cadrul declarațiilor oferite, acesta a lansat mai multe acuzații la adresa liderului PSD Liviu Dragnea.

Una dintre acestea a atras însă puternic atenția deoarece vorbește despre o apropiere puternică între liderul PSD și Darius Vâlcov, cel care a realizat evaluarea activității guvernului, cu Federația Rusă.

"La capitolul de Politică Externa, printre nerealizări e trecută dezvoltarea relațiilor cu Rusia. Îmi asum. Știam că România e în Uniunea Europeană, iar UE a impus sancțiuni economice Rusiei. Poate că domnul Vâlcov și ceilalți știu altceva. Și de-asta trebuie să plec, probabil", a spus premierul în conferința de presă.

De altfel, Sorin Grindeanu nu a ratat șansa ca în numeroase rânduri să îl atace pe Darius Vâlcov și să fac aluzii în privința activității acestuia. De asemenea, premierul a folosit în repetate rânduri "ceaslov" pentru evaluarea făcută de acesta.

Sorin Grindeanu, aluzii privind o relație secretă Liviu Dragnea- Darius Vâlcov cu Rusia: Mi se impute că nu am dezvoltat relații cu Moscova deși sunt sancțiuni economice

Citeşte mai multe despre:   Sorin Grindeanu,   darius valcov,   Liviu Dragnea,   PSD,   Rusia,   Stiri politica externa