Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Sorin Grindeanu, discuții relaxate la Guvern cu jurnaliștii, în plin "război civil" cu Liviu Dragnea (FOTO, VIDEO)

Sorin Grindeanu, discuții relaxate la Guvern cu jurnaliștii, în plin "război civil" cu Liviu Dragnea (FOTO, VIDEO)

Un articol de: - 14 Iun 2017, 11:47
Sorin Grindeanu, discuții relaxate la Guvern cu jurnaliștii, în plin "război civil" cu Liviu Dragnea (FOTO, VIDEO) Politică

Premierul Sorin Grindeanu s-a întors miercuri la Palatul Victoria după ce marți și-a anulat toate evenimentele ca urmare a scandalului politic uriaș din interiorul PSD de după evaluarea guvernului care a dus la o cerere de demisie a premierului din partea lui Liviu Dragnea.

La sosirea la Palatul Victoria, Sorin Grindeanu s-a oprit pentru minute bune și a discutat cu reporterii acreditați pe lângă guvern, arătând o dorință a acestuia de a se propria de presă în contextul în care este atacat puternic de membrii propriului partid. Șeful executivului le-a spus acestora că nu își va da demisia sub nicio formă din fruntea guvernului și va face mai multe declarații despre propria evaluare privind activitatea guvernului după decizia din Comitetul Executiv.

Două întâlniri, în tot atâtea zile, ar fi avut loc între Liviu Dragnea şi Sorin Grindeanu, în cadrul cărora "daddy Dragnea" i-ar fi cerut demisia premierului dar ar fi fost refuzat, tot în două rânduri, de cândva omul său de încredere. 

Gurile rele din politică spun că motivul care stă la baza cererii de demisie ar fi refuzul premierului de a modifica codurile penale prin ordonanţă de urgenţă. Cert e însă că Sorin Grindeanu l-a luat pe "#rezist" în braţe, iar acum Liviu Dragnea îşi numără opţiunile. 

Președintele PSD ar dori să îl înlocuiască pe Sorin Grindeanu în fruntea guvernului cu actualul ministrul de Interne, Carmen Dan, una din favoritele sale aduse în Guvern chiar de la Teleorman. Dar în cazul în care Grindeanu refuză să demisioneze, Liviu Dragnea ar avea la îndemână doar posibilitatea unei moțiuni de cenzură, un eveniment unic în istoria politică a România ca un partid să își dea jos în Parlament chiar guvernul pe care l-a instalat în urmă cu 6 luni.

Sorin Grindeanu, discuții relaxate la Guvern cu jurnaliștii, în plin "război civil" cu Liviu Dragnea

Informaţia orei îl are în centru pe Radu Mazăre, care tocmai a...

Citeşte mai multe despre:   Sorin Grindeanu,   jurnalisti,   razboi civil,   demisie,   Guvernul Romaniei,   PSD,   Liviu Dragnea