Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Sorin Grindeanu renunţă la funcţia de la ANCOM și revine în politică. „Sunt în echipa lui Marcel Ciolacu, sunt membru al PSD. Dragostea mea a fost faţă de partidul care mi-a oferit foarte multe”

Sorin Grindeanu renunţă la funcţia de la ANCOM și revine în politică. „Sunt în echipa lui Marcel Ciolacu, sunt membru al PSD. Dragostea mea a fost faţă de partidul care mi-a oferit foarte multe”

Un articol de: Andrei Ștefan - 13 Aug 2020, 08:15
Sorin Grindeanu renunţă la funcţia de la ANCOM și revine în politică. „Sunt în echipa lui Marcel Ciolacu, sunt membru al PSD. Dragostea mea a fost faţă de partidul care mi-a oferit foarte multe” Foto: Sorin Grindeanu (sursă: hepta.ro) Politică

Sorin Grindeanu, fostul premier al României, a anunţat că va renunţa în curând la funcţia deţinută la ANCOM (deși mandatul său este până în 2023), pentru a se întoarce în politică, fiind membru PSD.

„Atâta timp cât sunt în echipa lui Marcel Ciolacu, înseamnă că sunt membru al PSD. Ce mă face pe mine să revin în politică activ, m-am considerat tot timpul un om de stânga, aşa m-am considerat şi când am pierdut calitatea de membru de partid.

Dar vă spun că, sincer, de fiecare dată când priveam spre scena politică din funcţia pe care am ocupat-o şi o să o mai ocup o perioadă scurtă de timp, normal că dragostea mea a fost faţă de partidul care mi-a oferit foarte multe. Am fost viceprimar la Timişoara, deputat, preşedinte de Consiliu Judeţean, ministru, prim-ministru”, a declarat Sorin Grindeanu, la Antena 3.

 

PSD alcătuiește o echipă, Sorin Grindeanu i se va alătura

 

Atâta timp cât colegii mei, echipa pe care o construim acum, mi-au cerut să mă implic în politică nu am ezitat, deşi mandatul la ANCOM era până în 2023, nu am avut nicio ezitare faţă de colegii mei, dacă pot să ajut. Ce m-a făcut, în schimb, să mă înscriu în partid, când eram tânăr student.

S-au spus foarte multe lucruri despre noi. În toată istoria noastră post-revoluţionară s-a încercat să se pună pe PSD, pe membrii săi, să se pună diverse ştampile, una singură nu s-a putut pune. În PSD, şi acesta este şi motivul pentru care am devenit membru activ, în PSD sunt cei mai buni specialişti.

De fiecare dată când PSD a guvernat a fost creştere economică. Când a venit dreapta să guverneze, cu o singură excepţie, 2004-2008, guvernul domnului Tăriceanu, am avut criză economică. De fiecare dată. Această ştampilă a noastră, de oameni care ştiu să guverneze, fie că vorbim de administraţiile locale, fie că vorbim de administraţia centrală, a fost ceea ce a contat de fiecare dată când am câştigat încrederea cetăţenilor, a afirmat Grindeanu.

  Dana Budeanu A IZBUCNIT ÎN LACRIMI în direct la TV. ULUITOR, ce s-a întâmplat

ANCOM: Traficul de voce și de internet, în creștere în România în contextul restricțiilor impuse de starea de urgență, pe fondul pandemiei de COVID-19

 

Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM) a comunicat, lunile trecute, că, pe parcursul stării de urgență impuse în România în contextul epidemiei de COVID-19, traficul de voce a înregistrat creșteri medii (de aproximativ 10% în rețelele mobile și 6% în rețelele fixe), iar traficul de internet a înregistrat valori de aproximativ 28% în retelele fixe și 4% în retelele mobile, comparativ cu sfârșitul lunii februarie 2020.

Aceste creșteri s-au înregistrat în perioada implementarii tot mai răspândite a muncii la distanță, a mutării cursurilor scolare si universitare în mediul online și a creșterii consumului de divertisment online, pe diferite platforme.

Așadar, românii care stau acasă în perioada de izolare au utilizat mai frecvent conexiunea Wi-Fi a propriei locuințe, decât abonamentele de date mobile, fapt ce s-a reflectat într-o creștere evidentă a traficului de date în rețelele fixe și  stagnare a creșterii internetului mobil.

Citeşte mai multe despre:   Sorin Grindeanu,   ANCOM