Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Sorina Matei: Cioloș, intoxicare grosieră cu informaţii false, menite să inducă panică în populaţie, doar din motive politice și disperare (FOTO)

Sorina Matei: Cioloș, intoxicare grosieră cu informaţii false, menite să inducă panică în populaţie, doar din motive politice și disperare (FOTO)

Un articol de: B1.ro - 17 Aug 2018, 09:19
Sorina Matei: Cioloș, intoxicare grosieră cu informaţii false, menite să inducă panică în populaţie, doar din motive politice și disperare (FOTO) Politică

Jurnalista Sorina Matei îl acuză pe Dacian Cioloș că a încercat să inducă panică în rândul populației, prin transmiterea în mod intenționat a unor informații false despre protestul din 10 august.

Mai precis, Digi24 a publicat pe site un articol în care îl citează pe un anume Raul Pătraşcu, chimist absolvent al Yale, declarând că substanțele folosite de jandarmi în Piața Victoriei sunt atât de periculoase, încât pot provoca inclusiv pierderi de sarcini și modificarea ADN-ului: 

”Pe termen lung, efectele nu pot fi cuantificate, dar includ, la femeile expuse există riscul de PIERDERI DE SARCINI SAU DE NAŞTERI, cu FĂT MORT, nici nu vreau să îmi imaginez un astfel de scenariu. La cei cu simptome respiratorii, există riscul unei PNEUMONII , sau EPIDEM PULMONAR, la copii sau la bătrâni. Pe termen lung, gaze cu concentrație mare, TRAUME, aici fac o legătură cu studiile care arată că femeile pot PIERDE SARCINI, gazul are efecte de MODIFICARE DE ADN, sunt efecte CANCERIGENE. Odată metabolizate, pot duce la modificări care pot da naștere unor CELULE TUMORALE”.

Digi24 ”uită”, însă, să menționeze că Pătrașcu este membru în partidul lui Cioloș și că a lucrat pentru acesta cât a fost premier. Iar motivul este simplu: declarația lui Pătrașcu trebuie să pară cât mai credibilă.

”Bolnavii din partidul lui Dacian Cioloş
Cioloș, inoxicarea grosieră în mod intenţionat cu informaţii false, menite să inducă panică în populaţie, doar din motive politice și disperare.( în stire observaţi că nu scrie nimic că e consilierul lui Cioloş şi e din partidul său. Doar nu era să se dea singuri de gol cu comanda iresponsabilă din considerente politice. Nu spui că e al lui Cioloş, scrii că e Yale, ca să pară credibil, spui şi că e " un tânăr cercetător care s-a întors în România". Wow! Oricine poate să caute pe internet, să vadă cine e personajul, pe ce filieră politică este şi se vede cine a dat comanda iresponsabilă care să inducă panică în populaţie şi cine s-a executat la fel de iresponsabil)
25.03.2016 Premierul Dacian Cioloş a semnat vineri decizia de numire a lui Raul-Florian-Petrişor Pătraşcu în funcţia de consilier de stat în cadrul Cancelariei prim-ministrului.
Vă daţi seama că individul/indivizii aceştia au fost la guvernare, plătiţi din bani publici?”,
scrie Sorina Matei, pe Facebook.
 

Citeşte mai multe despre:   Sorina Matei,   Dacian Cioloş,   Raul Patrascu