Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Soția lui Liviu 'Genunche' Pop duce tradiţia mai departe: Ce funcţie ocupă nevasta demnitarului la Ministerul Educaţiei

Soția lui Liviu 'Genunche' Pop duce tradiţia mai departe: Ce funcţie ocupă nevasta demnitarului la Ministerul Educaţiei

Un articol de: B1.ro - 28 Noi 2018, 15:10
Soția lui Liviu 'Genunche' Pop duce tradiţia mai departe: Ce funcţie ocupă nevasta demnitarului la Ministerul Educaţiei Politică

Familia Pop prinde rădăcini la Ministerul Educației. Chiar dacă Liviu ‘Genunche’ Pop a fost mazilit din funcția de ministru, soția sa rămâne om de bază în instituție.

Adriana Elena Pop este consiliera secretarului de stat Ioan Groza.

Nu pot îngrădi un secretar de stat sau un coleg de-al meu să ia consilier soția”, a declarat pentru Edupedu.ro Liviu Pop.

Fostul ministru ‘Genunche’, care s-a remarcat prin nenumărate gafe gramaticale, spune că soția sa a ajuns consilier după ce el și-a încheiat mandatul.

De asemenea, acesta ne atrage atenția că doamna Pop nu și-a dorit niciodată funcții de conducere.

S-a angajat demult, din vară. Dar puteți remarca că nu și-a dorit niciodată nici funcția de director, nici de inspector, nici de metodist, deși cred că putea să obțină oricând. A preferat sa rămână doar la catedră”, a explicat Pop.

Întrebat ce anume o recomandă la funcția de consilier al secretarului de stat pe universitar, Pop declară: “Este profesoară de franceză-engleză, are dublă specializare. Tocmai pentru că departamentul de relații internaționale a dlui Groza este în subordine, dânsul avea exact în zona aceasta nevoie de o persoană care știe și sistemul preuniversitar și vorbește și fluent două limbi străine”.

Foto: Edu.roPăcat! O mare personalitate mondială a murit! L-au găsit fără suflare, în închisoare!

Citeşte mai multe despre:   Liviu Pop