Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Soţia şefului RA-APPS va candida din partea PNL pentru un loc în Camera Deputaţilor

Soţia şefului RA-APPS va candida din partea PNL pentru un loc în Camera Deputaţilor

Un articol de: B1 TV - 27 Iul 2012, 11:02
Soţia şefului RA-APPS va candida din partea PNL pentru un loc în Camera Deputaţilor Foto: adevarul.ro Politică

Soţia şefului RA-APPS, Georgian Gabriel Surdu, Raluca Surdu se află pe listele de candidaţi din partea PNL pentru un loc în Camera Deputaţilor. Raluca Surdu ocupă funcția de vicepreşedinte al filialei PNL Călăraşi.

Şeful RA-APPS este cel care a emis o adresă potrivit căreia vila Dante urma să fie repartizată în 2014 unui fost şef de stat.

Raluca Surdu este avocat în Bucureşti şi legătura ei cu judeţul Călăraşi ar fi soţul ei cu origini în împrejurările Olteniţei, mai ales o implicare în campania elctorală din această zonă. Prima apariţie în public a Ralucări Surdu a fost la Conferinţa judeţeană de alegeri a PNL Călăraşi în urmă cu o săptămână.

În ceea ce priveşte averea, cei doi nu stau rău deloc. Conform declaraţiei de avere, soţii Surdu au venit venituri în 2011 de aproximativ 300.000 de lei. De asemenea, cuplul mai deţine un aparatamnet de 104 m pătraţi în Bucureşti şi 2 case în Snagov.

Totodată, cei doi mai au în propietate cinci terenuri de peste 56 de hectare. Cei doi soţi mai au depozite bancare în valoare de aproximativ 3,000 milioane de lei.

Raluca Surdu va candida şi pentru un post de deputat în Colegiul Uninominal nr. 5 la următoarele alegeri, din partea PNL.

Citeşte mai multe despre:   Camera Deputatilor