Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Tăriceanu îi deconspiră pe "actorii statului paralel": Atac dur la adresa lui Coldea, Maior, Kovesi și Oprea

Tăriceanu îi deconspiră pe "actorii statului paralel": Atac dur la adresa lui Coldea, Maior, Kovesi și Oprea

Un articol de: - 20 Mar 2018, 17:30
Tăriceanu îi deconspiră pe "actorii statului paralel": Atac dur la adresa lui Coldea, Maior, Kovesi și Oprea Politică

Călin Popescu Tăriceanu continuă lupta cu ”statul paralel”. Șeful Senatului a declarat, marți, că „statul paralel” este format atât din persoane, cât şi instituţii, în principal din zona "instituţiilor represive" ale statului.

''Persoane şi instituţii care au funcţionat într-o formulă ocultă, alteori la vedere şi prin care au reuşit să scurt-circuiteze instituţiile democratice şi legitime ale statului în luarea deciziilor. Sunt în principal din zona instituţiilor represive ale statului. Acesta este statul paralel. Statul paralel sunt şi persoane care au antrenat după ele instituţiile, adică protocoalele secrete dintre SRI şi Parchete nu sunt legate numai de o persoană ici şi colo, au antrenat şi instituţii, ceea ce este foarte grav'', a subliniat Tăriceanu, potrivit Agerpres.

''Începem să-i vedem pe actori: pe domnul Coldea, pe domnul Maior, pe doamna Kovesi şi mai sunt şi alţii, la SRI stimabilul general Dumbravă. Eu nu-i ştiu pe toţi că nu mi-a plăcut să mă frec de zona asta cu serviciile, dar sunt mulţi'', a punctat preşedintele ALDE.

Tăriceanu a mai precizat că politicienii cu funcții nu fac parte din statul parales și că se încearcă dispariția acestuia.

Citeşte mai multe despre:   Calin Popescu Tariceanu