Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Ștefan Baltă: Partidul Ecologist Român o să facă o surpriză frumoasă la alegeri. Noi promovăm dezvotarea economiei ce ține cont de aspectele de mediu (VIDEO)

Ștefan Baltă: Partidul Ecologist Român o să facă o surpriză frumoasă la alegeri. Noi promovăm dezvotarea economiei ce ține cont de aspectele de mediu (VIDEO)

Un articol de: Traian Avarvarei - 31 Iul 2020, 23:57
Ștefan Baltă: Partidul Ecologist Român o să facă o surpriză frumoasă la alegeri. Noi promovăm dezvotarea economiei ce ține cont de aspectele de mediu (VIDEO) Foto: viata-libera.ro Politică

Ștefan Baltă, candidatul Partidului Ecologist Român la Primăria Galați, este convins că PER va produce marea surpriză la alegerile locale din 27 septembrie. Acesta a precizat că partidul are candidați pentru primăriile tuturor marilor orașe, iar rezultatele obținute de aceștia vor fi mult peste ce dau sondajele. Ștefan Baltă a mai afirmat că Partidul Ecologist promovează dezvoltarea economică, ținând cont de mediul înconjurător, iar protejarea pădurilor României este un proiect de suflet.

„Sunt sigur că Partidul  Ecologist Român o să facă o surpriză foarte frumoasă la aceste alegeri. O să fie a doua surpriză în Europa după Franța, unde zona de ecologiști a avut un rezultat foarte bun. Sondajele acestea au dublu rol să încurajeze partidele și să arate că anumite partide mici sunt și mai mici decât sunt, ceea nu e adevărat. Exemplul cel mai bun este al Partidului Ecologist Român care nu este în sondaje. Noi avem candidați în toate marile orașe, sunt sigur că vor scoate un scor frumos și atunci rezultatul va fi cu siguranță diferit de cel prezentat în aceste sondaje”, a declarat Ștefan Baltă, pentru B1 TV.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Acesta a precizat că PER promovează dezvoltarea economică, ținând cont de protecția mediului înconjurător: „Cred că electoratul nostru e unul de centru, centru-dreapta. Noi promovăm nu numai partea de protecție a mediului, ci și dezvotarea economică ce ține cont de aspectele de mediu. Banii europeni vor veni în această direcție. Avem nevoie de protecția mediului, de dezvolatre economică. Nu există niciun proiect de viitor care să nu țină cont de aspectele de mediu”. 

Ștefan Baltă a susținut că protejarea pădurilor rămâne, însă, proiectul de suflet al partidului Ecologist: „Trebuie să avem grijă de pădurile României, despre care știm că, în ultimii ani, au dispărut, dispar peste noapte. Noi strângem semnături pentru o lege: zece ani să nu mai tăiem copacii. Fără pădure vedem ce se întâmplă în fiecare primăvară și toamnă, și mă refer la inundații. Nu mai vorbim de încălzire globală... Iar noi, ca țară, suntem singurii din Europa care încă avem păduri virgine, avem ecosisteme perfect naturale și ar fi păcat să nu le promovăm, să nu ne mândrim cu ele și să nu le păstrăm”.
 

Citeşte mai multe despre:   Stefan Balta,   PER,   protectia mediului,   candidati la primarie,   Primaria Galati