Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Ștefan Mandachi susține că roțile și piesele mașinilor expuse la ''autostrada'' de 1 metru au fost furate: Mă mir că n-au venit cu remorca să le ridice, măcar știau o treabă

Ștefan Mandachi susține că roțile și piesele mașinilor expuse la ''autostrada'' de 1 metru au fost furate: Mă mir că n-au venit cu remorca să le ridice, măcar știau o treabă

Un articol de: Redacția B1.ro - 21 Mai 2019, 15:29
Foto: Ștefan Mandachi / Facebook Politică

Omul de afaceri Ștefan Mandachi, cel care a construit simbolic primul metru de autostradă din Moldova, susține că au fost furate piese și roțile mașinilor tamponate expuse lângă peticul de autostradă.

”Lângă celebrul petec de autostradă, avem și două mașini tamponate, care au rolul de a avertiza poporul pe ce drumuri catastrofale circulă. 
Cei mai mulți ”turiști” sunt români inteligenți, care se fotografiază cu autostrada civilizat, apoi zâmbesc cu amărăciune, pentru că își dau seama că suntem condamnați să avem doar un metru în Moldova și câteva bucățele în toată țara. Mai pe românește, oamenii realizează adevărul nu foarte complicat: că suntem luați de proști. Cu toții.

Însă, un procent insignifiant dintre cei care ajung aici, nu au toate doagele la cap. Acum ceva vreme, niște înapoiați mintal au dat cu piciorul în borna pe care era inscripționat ”1 Metru Autostradă”. Și au spart-o. M-am făcut că nu văd. Când m-au întrebat jurnaliștii dacă a fost vandalizată borna, am spus că nu, poate a fost de vină vântul.

A doua oară, alți dilimani au deschis capota de la Logan și au furat carboratorul, jigleoarele și nu mai știu ce alte pompe, că nu mă pricep. Au șterpelit efectiv piesele de la motor. Ba mai mult, au forțat ușile ca să le smulgă din balamale. Din nou, m-am făcut că nu văd. 

Mai apoi, de la BMW, alți ocnași (sau poate aceeași) au furat oglinzile și panoul cu siguranțe electrice, cablurile electrice și bara din față. Am tăcut din nou. La fel și atunci când am găsit gunoaie, doze, ambalaje, șervețele folosite în ambele mașini, tomberonizate.

Ieri mă duc din nou la autostradă. (....) Ajung. Toate roțile de la Logan furate. Evident, și roțile de la BMW furate, că altfel nu se asortau. Au jecmănit și oglinzile.
Buuun așa!

Am decis ca de data asta, să-i dau pe mâna Poliției pe hoțomani. Mă mir că n-au venit cu remorca să ridice ambele mașini, măcar știau o treabă”, a scris Ștefan Mandachi, pe Facebook
 

Citeşte mai multe despre:   Stefan Mandachi,   Moldova,   Stiri Suceava