Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Ștefănel Marin, primarul general interimar: Nu consider că sunt lipsit de experiență. Datorită mediului de afaceri în care am fost implicat îmi aduc contribuția prin determinarea oamenilor (VIDEO)

Ștefănel Marin, primarul general interimar: Nu consider că sunt lipsit de experiență. Datorită mediului de afaceri în care am fost implicat îmi aduc contribuția prin determinarea oamenilor (VIDEO)

Un articol de: - 15 Sep 2015, 19:54
Ștefănel Marin, primarul general interimar: Nu consider că sunt lipsit de experiență. Datorită mediului de afaceri în care am fost implicat îmi aduc contribuția prin determinarea oamenilor (VIDEO) Foto: fluierul.ro Politică
Consilierul general UNPR Ștefănel Dan Marin este primarul general interimar al Capitalei, după ce Sorin Oprescu a fost suspendat din funcție.

Într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii "Dosar de politician", moderată de Silviu Mănăstire și difuzată la B1 TV, Marin a declarat că ocupă funcția pentru că "partidele politice au decis să se așeze la masa negocierii în condițiile în care cineva trebuie desemnat".

Întrebat dacă este analist politic, Marin spune că a absolvit Facultatea de Științe Politice și Administrative în 1999, dar nu a activat, "e doar o profesie".

Pe de altă parte, primarul general interimar a oferit și lămuriri cu privire la funcțiile de conducere pe care le-a avut în cadrul unor anumite firme.

"La 23 de ani aveam posibilitatea de a fi angajat la stat. Având în vedere salariile destul de mici, am preferat o carieră în mediul privat pentru a asigura o liniște mie și familiei mele".

La întrebarea moderatorului dacă este capabil de această funcție, ținând cont că nu are experiență suficientă, Marin a precizat că "în momentul de față răspunsul e da. Doresc să mă implic, regula transparenței e cea pe care o voi impune, și regula disciplinei. Am certitudinea și curajul!".

"Nu consider că sunt lipsit de experiență. Mediul de afaceri în care am fost implicat... Îmi pot aduce contribuția prin corelarea și determinarea oamenilor", a spus edilul interimar care a precizat că primăria are 4.300 de angajați și că el a coordonat în jur de 30 de persoane.

"Sunt născut în Teleorman, am absolvit liceul tot în Teleorman. La 19 ani am venit student și de atunci am rămas numai în București", începe Marin biografia. În ceea ce privește experiența profesională, bărbatul a candidat în 2012 la Galați - "La Galați a fost o campanie mai dură. În 2012 exista marea alianță USL cu care a fost destul de greu să te bați, dar am crezut în șansa mea, am fost deschis, cred că cei care m-au votat au apreciat ceea ce am spus și proiectele aduse în fața lor".