Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Stolojan: Boc va avea tăria de a duce partidul pe drumul victoriei, avem nevoie de continuitate în reforme

Stolojan: Boc va avea tăria de a duce partidul pe drumul victoriei, avem nevoie de continuitate în reforme

Un articol de: - 14 Mai 2011, 16:11
Stolojan: Boc va avea tăria de a duce partidul pe drumul victoriei, avem nevoie de continuitate în reforme Foto: evz.ro Politică

Prezent sâmbătă la Congresul Național al PDL pentru a-l susține pe Emil Boc în funcția de președinte al partidului, prim-vicepreşedintele PDL Theodor Stolojan a declarat că, ales din nou, Boc va avea tăria de a duce partidul pe drumul victoriei şi al bunăstării pentru România, adăugând căeste nevoie de o continuitate în reforme.

"Avem nevoie de continuitate în reforme, avem nevoie de reforma PDL, avem nevoie să înlăturăm definitiv din România ideea că doctrinele politice ale partidelor de la guvernare se reduc la clientelism. PDL are datoria să întrerupă această percepţie. Sunt convins că domnul Boc, ales preşedinte al PDL, va avea experienţa, cunoştinţele şi tăria de a aduce PDL pe drumul victoriei şi bunăstării pentru România", a spus Stolojan.

Stolojan a arătat că îl susţine pe Boc din momentul în care a acceptat să preia funcţia de premier într-o perioadă dificilă pentru România.

"Calităţile umane şi politice pe care domnul Emil Boc le are l-au făcut să poată parcurge în condiţii bune această perioadă în care românii au simţit din greu efectele unei crize care nu a început în România, dar care a găsit România extrem de vulnerabilă la efectele crizei", a mai spus Stolojan.

Citeşte mai multe despre:   theodor stolojan,   Emil Boc,   PDL