Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Strategia Gabrielei Firea împotriva bucureștenilor: "Iar n-am intrat la ședință. Am găsit angajați PMB pe locurile cetățenilor" (FOTO)

Strategia Gabrielei Firea împotriva bucureștenilor: "Iar n-am intrat la ședință. Am găsit angajați PMB pe locurile cetățenilor" (FOTO)

Un articol de: - 04 Mai 2017, 12:30
Strategia Gabrielei Firea împotriva bucureștenilor: "Iar n-am intrat la ședință. Am găsit angajați PMB pe locurile cetățenilor" (FOTO) Politică

Oamenii Gabrielei Firea lovesc din nou. Pare să se fi instaurat o regulă ca cetățenii care vor să participe la ședințele de la Consiliul General al Municipiului București (CGMB) să fie respinși pe motiv că nu mai sunt locuri în sala sau nu și-au anunțat prezența din timp.

O astfel de întâmplare este povestită cu lux de amănunte de o bucureșteancă pe site-ul dinprimărie.ro. Irina Zamfir dezvăluie metodele folosite de Firea și vine cu dovezi care arată că angajații Primăriei sunt plasați pe scaunele cetățenilor.

“Duamna primărie este un personaj toxic pentru democrație. V-am povestit cum bănuiesc că pe scaunle cetățenilor, în sala de ședințe, sunt așezați oameni ai primăriei? Gata, îi am, încercuiți, cu funcție și fețe. Evident, am recunoscut câțiva. E foarte posibil să fie toți plantați acolo cât să fie totul perfect pentru duamna! Ia vedeți în pozele de-aicișa! Aaa, da, nu am intrat nici săptămâna trecută la ședință, deși am intrat”, scrie Irina.A GĂSIT UN CARD ÎNTR-UN BANCOMAT DIN RÂMNICU SĂRAT ȘI A ÎNCEPUT SĂ CUMPERE CU EL. A REGRETAT AMARNIC, DUPĂ CÂTEVA ORE. CE A PĂȚIT, E FĂRĂ PRECEDENT

- Doamna care pare că doarme, dar de fapt vorbește cu o altă doamnă din spate (săgeata roz): eu zic că e Ștefana Cătălina – apare în mai toate pozele doamnei Primar (ba în autobuz, ba cu iepurașii etc). Poza din stânga este din ziua ședinței de Consiliu, 27 aprilie, vedeti dunguțele de pe cămașă, coafura? Având în vedere că șușotește cu o doamnă din spate, putem lesne bănui că și aceea e din Primărie.

- Domna blondă, din cercul roșu, este directoare DGASMB (din cadrul Primăriei.

-Domnul din steluță este directorul ASSMB (din cadrul Primăriei).

 

 

Citeşte mai multe despre:   Gabriela Firea,   sedinta