Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Surse: Candidaturile lui Șerban Nicolae și Daniel Savu la șefia PSD au fost respinse de Comisia partidului

Surse: Candidaturile lui Șerban Nicolae și Daniel Savu la șefia PSD au fost respinse de Comisia partidului

Un articol de: - 29 Sep 2015, 14:54
Surse: Candidaturile lui Șerban Nicolae și Daniel Savu la șefia PSD au fost respinse de Comisia partidului Foto: b1.ro Politică

Candidaturile la șefia PSD ale lui Șerban Nicolae și Daniel Savu au fost respinse de Comisia partidului pentru că nu au îndeplinit una dintre cele trei condiții stabilite în Comitetul executiv, informează B1 TV, potrivit unor surse.

Regula încălcată de cei doi prevede ca orice membru de partid care dorește să candideze la șefia formațiunii politice trebuie să aibă recomandarea organizației din care face parte și a încă altor patru organizații.

În cazul lui Daniel Savu, acesta a fost recomandat doar de organizația din Prahova. De cealală parte, Șerban Nicolae nu a avut nici măcar recomandarea organizației Mehedinți, cea din care face parte, care a decis să-l susțină pe Dragnea.

Președintele Interimar este susținut de 30 de organizații de partid.

Respectarea condițiilor a fost verificată de Comisia de statut, care va trimite decizia sa la Comitetul Execuctiv.  Acesta urmează să valideze doar candidatura lui Dragnea, căci doar el a respectat condițiile. Totuși, există posibilitatea ca miercuri aceste reguli să fie schimbate.


Citeşte mai multe despre:   PSD,   Serban Nicolae,   Liviu Dragnea