Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Surse: Viorel Ștefan ar putea fi schimbat de la conducerea ministerului Finanțelor. Numele cărui politician este vehiculat ca posibil înlocuitor (VIDEO)

Surse: Viorel Ștefan ar putea fi schimbat de la conducerea ministerului Finanțelor. Numele cărui politician este vehiculat ca posibil înlocuitor (VIDEO)

Un articol de: - 10 Mai 2017, 21:48
Surse: Viorel Ștefan ar putea fi schimbat de la conducerea ministerului Finanțelor. Numele cărui politician este vehiculat ca posibil înlocuitor (VIDEO) Foto: ziuaconstanta.ro Politică

Ministrul Finanțelor, Viorel Ștefan ar fi foarte aproape de a-și pierde funcția din Guvern, potrivit unor surse, citate miercuri, în cadrul emisiunii ”Dosar de politician”. 

Informația a fost lansată de moderatorul emisiunii, Silviu Mănăstire, și confirmată de sociologul Marius Pieleanu. 

”Liviu Dragnea e într-un proces de rebranding. Din informațiile mele, se discută o posibilă remaniere în guvern, cu precădere e vizat ministerul de Finanțe, unde activează Viorel Ștefan. Are o relație din ce în ce mai tensionată cu Liviu Dragnea, din informațiile mele”, a spus Silviu Mănăstire. 

”A modifica niște nume, a propune alte nume pentru o parte din guvern nu înseamnă că e rebranding. Poate însemna orice altceva - nemulțumire pentru activitate... Liviu Dragnea trebuie să redevină cel pe care cu toții îl știam  acum un an-doi și care era motorul de dezvoltare al acestui partid și care a avut un rol foarte mare în câștigarea alegerilor de către PSD”, a spus, la rândul său, Marius Pieleanu. 

Întrebat dacă a auzit informația conform căreia Viorel Ștefan ar putea fi schimbat de la ministerul de Finanțe, Pieleanu a răspuns: ”Da, cu Eugen Teodorovici. Asta e informația pe care eu o am”. 

Surse: Viorel Ștefan ar putea fi schimbat de la conducerea ministerului Finanțelor. Numele cărui politician este vehiculat ca posibil înlocuitor

Dacă întâmpinaţi probleme pe Google Chrome cu vizionarea materialelor VIDEO, daţi CLICK pe linkul acesta şi vedeţi ce paşi trebuie să urmaţi pentru a remedia problema!

Ce NU s-a văzut la TV la ÎNMORMÂNTAREA lui Emi Pian. ABIA ACUM S-A AFLAT

Citeşte mai multe despre:   ministrul finantelor,   remaniere,   Guvernul Romaniei