Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Şuşoteli între Vasile Blaga şi Alina Gorghiu despre Klaus Iohannis, surprinse de microfoane: Am concretizat mai multe cu tine decât cu el (VIDEO)

Şuşoteli între Vasile Blaga şi Alina Gorghiu despre Klaus Iohannis, surprinse de microfoane: Am concretizat mai multe cu tine decât cu el (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 14 Iun 2015, 12:59
Politică

Nicio bârfă bună nu mai poţi spune fără să te surprindă microfoanele. Şuşoteli care îl vizau pe Klaus Iohannis au fost captate de microfoane chiar între Vasile Blaga şi Alina Gorghiu, informează B1 TV. Copreşedinţii PNL s-au gândit că ar fi bine să facă remarci răutăcioase despre cât a făcut Iohannis pentru PNL şi cât au făcut ei, la pupitrul unui eveniment public ce se desfăşura la Constanţa.

Discursul vicepresedintelui Dan Motreanu, care făcea referire la PNL și la contribuția lui Klaus Iohannis și Vasile Blaga la succesul partidului, nu l-a convins pe acesta din urmă. Mai mult, copreședintele liberalilor nu a mai avut răbdare și și-a exprimat punctul de vedere. Fără să-și dea seama că este înregistrat, Blaga i-a șoptit senatorului liberal Puiu Hașotti că mai multe a realizat cu Alina Gorghiu.

Liderul PNL a insistat asupra "comentariului" său, pe care l-a repetat și pentru Alina Gorghiu. Ideea i-a surâs acesteia, care a schițat imediat un zâmbet. Mai mult, spune că se consideră " periculoasă".

Blaga și Gorghiu l-au bârfit pe Iohannis chiar de ziua lui


Citeşte mai multe despre:   Vasile Blaga,   Klaus Iohannis,   Alina Gorghiu,   PNL
 
 
 
Loading...