Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Tanczos Barna: În Europa sunt taxe locale în funcție de nivelul de poluare / Noi nu facem propuneri de taxă, dar vom discuta cu autoritățile locale să vedem care ar fi metodele în acestă privință (VIDEO)

Tanczos Barna: În Europa sunt taxe locale în funcție de nivelul de poluare / Noi nu facem propuneri de taxă, dar vom discuta cu autoritățile locale să vedem care ar fi metodele în acestă privință (VIDEO)

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 21 Apr 2021, 22:37
Tanczos Barna: În Europa sunt taxe locale în funcție de nivelul de poluare / Noi nu facem propuneri de taxă, dar vom discuta cu autoritățile locale să vedem care ar fi metodele în acestă privință (VIDEO) Politică

Tanczos Barna, ministrul Mediului, a declarat miercuri, pentru B1 TV, că nu se pune problema unei taxe pe poluare. În schimb, la nivelul Ministerului au avut loc deja câteva discuții privind metode prin care poluarea poate fi redusă. Cele mai importante discuții, care vor mai urma, sunt cele cu autoritățile publice locale, a precizat Tanczos Barna

„Sunt foarte multe orașe în Europa unde sunt zone cu poluare redusă, zone unde accesul e limitat. Au taxe locale diferențiate în funcție de nivelul de poluare”, a mai declarat Tanczos Barna în emisiunea ”Actualitatea”, moderată de Tudor Mușat pe B1 TV.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Tanczos Barna, despre reducerea poluării

 

„Am avut deja câteva discuții în Minister. Nu facem propuneri de taxă în niciun caz. În această perioadă vom purta discuții cu reprezentanții autorităților publice locale, cu Asociația muncipiilor, cu Asociația orașelor, cu Asociația comunelor, așa încât să vedem metodele, care e intenția autorităților locale în această privință.

Cu siguranță, rolul lor e esențial. Sunt foarte multe orașe în Europa unde sunt zone cu poluare redusă, zone unde accesul e limitat. Au taxe locale diferențiate în funcție de nivelul de poluare.

Acest lucru trebuie discutat în primul rând cu autoritățile locale și continuate discuțiile cu producătorii auto și dezbatera publică la nivelul societății”, a declarat ministrul Tanczos Barna, pentru B1 TV.
 Gata, e oficial! Președintele Klaus Iohannis a promulgat legea

Citeşte mai multe despre:   Tanczos Barna,   taxa poluare,   poluare,   autoritati locale,   Ministerul Mediului