Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică "Tăriceanu are mari carențe de caracter". Daniel Constantin, după ce ALDE i-a retras sprijinul politic: Nu este conform cu statutul, este ilegal (VIDEO)

"Tăriceanu are mari carențe de caracter". Daniel Constantin, după ce ALDE i-a retras sprijinul politic: Nu este conform cu statutul, este ilegal (VIDEO)

Un articol de: - 26 Mar 2017, 19:05
"Tăriceanu are mari carențe de caracter". Daniel Constantin, după ce ALDE i-a retras sprijinul politic: Nu este conform cu statutul, este ilegal (VIDEO) Politică

Biroul Politic Central al ALDE a decis duminică într-o ședință la Parlament să îi retragă sprijinul politic acordat vicepremierului Daniel Constantin, cerând astfel retragerea sa din toate pozițiile guvernamentale. (Detalii AICI)

După această decizie, Daniel Constantin a organizat o conferință de presă în care a acuzat că decizia luată în BPC este una nestatura și ilegală deoarece încalcă regulamentul după care este organizat partidul.

"Încep cu un mare regret pe care l-am exprimat și în cadrul ședinței astăzi. Regret că atât eu cât și colegii mei care au fost la ședință au avut astăzi ocazia să vadă un om care zi de zi se luptă împotriva abuzurilor, iar astăzi nu face altceva decât să abuzeze prin poziția pe care o are de anumite decizii pe care le-a luat ALDE

Astăzi în ședința Biroului Politic Central s-a luat o decizie care nu este conformă cu statutul ALDE, o soluție care este ilegală, s-a sancționat practic unul din copreședinții alianței prin retragerea sprijinului politic. În conformitatea cu statutul, Articolul 60 (i) spune clar că Congresul partidului este cel care revocă din funcție sau sancționează președintele", a afirmat Daniel Constantin.

"Tăriceanu are mari carențe de caracter". Daniel Constantin, după ce ALDE i-a retras sprijinul politic: "Nu este conformă cu statutul, este ilegală"

Daniel Constantin l-a mai acuzat pe Tăriceanu că după ce în urmă cu 2 ani l-a primit în sediile Partidului Consevator când s-a făcut fuziunea dintre acest partid și PLR-ul lui Tăriceanu, acesta a ajuns să "ne dea afară din casa noastră" prin aducerea de persoane apropiate actualului președinte al Senatului și îndepărtarea celor ce proveneau din PC.

"Am observat astăzi din păcate o altă fața a domnului președinte Tăriceanu. L-am respectat și cred că nimeni nu a pus la îndoială de-a lungul timpului și de-a lungul parteneriatului pe care l-am avut, calitățile domniei sale din punct de vedere politic sau din punct de vedere al managementului pe care l-a exercitat în fruntea guvernului. Din păcate am văzut mari carențe atunci când vorbim de caracter", a precizat Daniel Constantin.

În schimb, după decizie, Călin Popescu Tăriceanu afirma că motivul care a stat la baza deciziei este faptul că Daniel Constantin este "un cântăreț pe față al sistemului și al binomului". (Detalii AICI).Bătrânul a sunat la uşa ei, i-a dat o scrisoare şi apoi a dispărut. Când a deschis-o, s-a PRĂBUȘIT. Ce scria acolo

Citeşte mai multe despre:   Daniel Constantin,   Calin Popescu Tariceanu,   ALDE,   pc,   PLR