Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Tăriceanu, atac dur la Ludovic Orban: "N-ai cum să-i educi pe toți neaveniții din politică. Mai sunt și tâmpiți și demenți"

Tăriceanu, atac dur la Ludovic Orban: "N-ai cum să-i educi pe toți neaveniții din politică. Mai sunt și tâmpiți și demenți"

Un articol de: -
Politică

Călin Popescu Tăriceanu s-a lansat într-o serie de atacuri dure la adresa lui Ludovic Orban în contextul în care a fost întrebat de plângerea penală pentru înaltă trădare depus de liderul PNL împotriva premierului Viorica Dăncilă.

"Atâta vreme cât vom rămâne pe baricade, fiecare atitudine va fi amplificată de ceilalți. Există suspiciuni, bănuieli permanente. Eu am auzit colegi care erau îngrijorați de o suspendare a premierului pe chestiune plângerii cu mutarea ambasadei. I-aș fi spus premierului, dragă Viorica, n-ai cum să-i educi pe toți neaveniții din politică. Mai sunt și tâmpiți și demenți. Asta e. Pădurea e plină de lilghioane. Asta era într-o situație normal. Acum i-aș spune – e bine să fim prudenți. Nu se știe niciodată", a declarat Călin Popescu Tăriceanu, la Antena 3.

Președintele Senatului a cerut ca această situație să fie rezolvată rapid deoarece suntem aproape de momentul în care România va prelua președinția Consiliului Uniunii Europene.

"Trebuie la nivelul societății inițiat un demers de recoagulare. Sigur că vine la anul președinția Consiliului UE. România nu se poate prezenta ca o țară în care e deșirată o luptă dementă. Lupta aceasta e până la urmă mortală pentru ambele părți", a afirmat Tăriceanu.

Tăriceanu a revenit și la ideea înființîrii unei "comisii pentru adevăr". 

"Într-o situație de conflict cum suntem acum, mi-e greu să cred că unii se pot gândi la președinția Consiliullui UE. Această Comisie de aflare a Adevărului poate ar tulbura nițel apele, dar ar fi necesară. Cred că e nevoie la nivelul opiniei publice, poate dintre cei care funcționează la comandă, cărora li se văd epoleții, o să continue acest demers de slăbire a țării, dar un rol important îl văd la nivelul CSM și să facă doar poliție politică. De patru ani încoace dacă anumite lucruri le-ar fi spus se ajungea în situația de astăzi? Trebuie să existe un demers la nivelul leadearshipului politic", a completat liderul ALDE.


 

Citeşte mai multe despre:   Calin Popescu Tariceanu,   Ludovic Orban
 
 
 
Loading...