Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Tăriceanu, ATAC la tineri: Și-au ales ca model binomul Coldea-Kovesi

Tăriceanu, ATAC la tineri: Și-au ales ca model binomul Coldea-Kovesi

Un articol de: - 03 Mai 2017, 15:34
Tăriceanu, ATAC la tineri: Și-au ales ca model binomul Coldea-Kovesi Politică

Mulți tineri din România și-au ales ca model binomul Coldea-Kovesi, alegerea venind dintr-o dezamăgire față de clasa politică. Este opinia şefului Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, potrivit căruia tinerii greşesc atunci când apreciază existenţa unei forţe autoritare într-un stat de drept.

“Tinerii de astăzi beneficiază de oportunități deosebite. Spre deosebire de generațiile trecute, care trăiau într-o lume plină de restricții și îngrădiri, generația de azi își poate valorifica din plin atuurile personale de inteligență și educație. Din păcate, nu pot să nu observ o criză de modele și, aș spune, de cultură civică, în rândul multor tineri. În Statele Unite sau în Uniunea Europeană, în țări ca Spania, tinerii au ieșit în stradă pentru mai multă libertate. La noi, mulți tineri, nu toți, și-au ales ca model binomul Coldea-Codruța. Este o alegere care vine dintr-o dezamăgire pe care o înțeleg și cred că este și datoria noastră de a îi face să creadă în valori pozitive și nu în modelele de tip autoritar, care duc la îngrădirea drepturilor și libertăților individuale și la distrugerea democrației.

Cred că putem să le redeschidem apetitul tinerilor pentru valori ca libertatea, inițiativa personală sau competiția. Este rolul nostru să îi convingem că pot să reușească în România de astăzi: că pot să își găsească un loc de muncă bine plătit, că pot să își deschidă o afacere, că trebuie să susțină libertatea și nu inchiziția modernă. Sunt convins că vom reuși și astăzi, de ziua lor, le doresc tuturor tinerilor mult succes pentru îndeplinirea proiectelor!”, a scris Tăriceanu pe Facebook.KAUFLAND / LIDL / CARREFOUR / PROFI / MEGA IMAGE / AUCHAN. ANUNŢUL CE AFECTEAZĂ TOŢI CLIENŢII DIN ROMANIA

Citeşte mai multe despre:   Calin Popescu Tariceanu