Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Tăriceanu: Pentru viitorii candidați ALDE am gândit sistemul de vot direct, iar fiecare membru de partid îl va vota pe cel mai bun candidat la alegerile locale, căci fiecare membru participă la luarea deciziilor

Tăriceanu: Pentru viitorii candidați ALDE am gândit sistemul de vot direct, iar fiecare membru de partid îl va vota pe cel mai bun candidat la alegerile locale, căci fiecare membru participă la luarea deciziilor

Un articol de: - 15 Oct 2015, 21:13
Tăriceanu: Pentru viitorii candidați ALDE am gândit sistemul de vot direct, iar fiecare membru de partid îl va vota pe cel mai bun candidat la alegerile locale, căci fiecare membru participă la luarea deciziilor Foto: facebook.com/tariceanu Politică

Călin Popescu Tăriceanu a discutat cu primarii și viceprimarii ALDE despre pregătirea alegerilor locale din 2016, informează Agerpres.

"Ne apropiem cu pași repezi de alegerile de anul viitor. Am făcut un sondaj cu privire la intenția de vot a partidelor. Avem un procent de 6%, deci avem un potențial bun ca partid. Dar trebuie să pornim campania de atragere de noi membri. Dumneavoastră aveți un rol foarte important. Campania trebuie să fie de creștere a notorietății. Trebuie să aducem oameni care să îndeplinească două criterii: să nu aibă antecedente penale și să aibă calități profesionale", le-a transmis Tăriceanu edililor ALDE, conform unui comunicat al partidului.

El a mai spus că până pe 15 decembrie dorește o campanie de strângere de noi membri.

"Pentru viitorii candidați ALDE am gândit sistemul de vot direct, iar fiecare membru de partid îl va vota pe cel mai bun candidat la alegerile locale, căci fiecare membru participă la luarea deciziilor", a arătat el.

Tăriceanu și colegii de partid au mai discutat și despre programe și proiecte ale autorităților locale aflate în derulare sau care sunt în stadiul de implementare.

"În acest sens, secretarii de stat ALDE au prezentat și explicat care sunt în momentul de față oportunitățile dezvoltării punctuale ale unor proiecte în agricultură, proiecte de infrastructură locală și regională, în domeniul educației, al mediului, al fondurilor europene, proiecte de cooperare transfrontalieră", se precizează în comunicat.

Citeşte mai multe despre:   Calin Popescu Tariceanu,   ALDE,   alegeri locale