Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică „Te plimbi prin 4, te faci de 10”. Daniel Băluță și Primăria Sectorului 4 au lansat o campanie inedită de educație stradală: Lecții de matematică și română dau acum culoare străzilor (FOTO)

„Te plimbi prin 4, te faci de 10”. Daniel Băluță și Primăria Sectorului 4 au lansat o campanie inedită de educație stradală: Lecții de matematică și română dau acum culoare străzilor (FOTO)

Un articol de: Redacția B1.ro - 12 Dec 2019, 23:42
Politică

„Te plimbi prin 4, te faci de 10”. Acesta este sloganul sub care Primăria Sectorului 4 condusă de Daniel Băluță și-a lansat campania de educație stradală, prin care a împânzit mai toate străzile cu formule matematice sau citate din limba și literatura română.

Afișele sunt puse peste transformatoarele unui furnizor de energie electrică, care înainte erau folosite ilegal pentru promovarea unor evenimente, scrie digi24.ro.

„Odată cu renovarea bulevardelor, cu modernizarea lor, pur și simplu erau elemente complet nepotrivite, atât estetic, cât și funcțional. Ne-am gândit să transformăm aceste cutii urâte într-o tablă a unei săli de clasă. Ca atare, am ales să transmitem mesaje simpatice, pentru că oamenii au nevoie de așa ceva”, spune Daniel Băluță, primarul Sectorului 4.

Edilul dă asigurări că, în curând, pe străzile Sectorului 4 din Capitală, cetățenii vor putea citi informații din istorie, geografie sau limba franceză.

„Demitizăm școala, arătăm că de fapt putem să învățăm. Din punct de vedere al funcționarii generației Z, ideea este remarcabilă. Copilașii ăștia funcționează altfel, sunt neconvenționali, prizează lucrurile serioase dacă le primesc într-o cheie neconvențională și ușor de asimilat”, este de părere Marian Staș, expert în educație.

Citeşte mai multe despre:   Daniel Baluta,   Primaria Sectorului 4
 
Loading...