Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Telenovelă în Parlamentul României: SCENE dintr-un celebru serial spaniol, filmate la Casa Poporului

Telenovelă în Parlamentul României: SCENE dintr-un celebru serial spaniol, filmate la Casa Poporului

Un articol de: - 23 Apr 2018, 16:51
Telenovelă în Parlamentul României: SCENE dintr-un celebru serial spaniol, filmate la Casa Poporului Politică

Telenovele în Parlamentul Parlamentului. Nu este o glumă! Conducerea Camerei Deputaţilor a aprobat, luni, ca SC GCC Film Global SRL, în colaborare cu Telemundo şi Diagonal TV Spania, să filmeze şi în Palatul Parlamentului unele secvenţe din seria a doua a telenovelei ”Regina Sudului”.

”Având în vedere arhitectura deosebită, structura monumentală şi grandoarea finisajelor din Palatul Parlamentului se solicită filmarea unor secvenţe în data de 12 mai 2018 în unele spaţii aflate în administrarea Camerei Deputaţilor. Având în vedere calendarul pentru 12 mai 2018 propunem ca, în acea dată, filmarea să fie făcută doar în Galeria hol C6 şi în sala Nicolae Bălcescu. Pentru celelalte spaţii solicitate (hol C1, holul şi scările C4, holul din faţa săşii Al I Cuza - nivel P) se va stabili o altă dată disponibilă împreună cu solicitantul”, se arată în memorandumul intern aprobat de Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor, scrie Mediafax.

Potrivit unui memorandum din 2014, aceste activități presupun închirierea spațiului.