Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Teodor Baconschi şi-a anunţat candidatura la funcţia de prim-vicepreşedinte al PDL

Teodor Baconschi şi-a anunţat candidatura la funcţia de prim-vicepreşedinte al PDL

Un articol de: - 08 Mai 2011, 18:03
Teodor Baconschi şi-a anunţat candidatura la funcţia de prim-vicepreşedinte al PDL Foto: gov.ro Politică

Ministrul de Externe Teodor Baconschi şi-a anunţat duminică candidatura la funcţia de prim-vicepreşedinte al PDL, menţionând că aceasta este o "responsabilitate" pe care este pregătit să şi-o asume "cu seriozitate şi entuziasm".

"M-am alăturat dumneavoastră, punând în serviciul Partidului Democrat Liberal experienţa dobândită ca ambasador şi ministru de externe. Sunt una dintre vocile cu care acest mare partid popular se adresează electoratului nostru natural: clasa de mijloc, mediul de afaceri, locuitorii din oraşe, fermierii, românii din străinătate. Am decis să candidez la funcţia de prim-vicepreşedinte al PDL. Este o responsabilitate pe care sunt pregătit să o asum cu seriozitate şi entuziasm, dacă voi obţine susţinerea dumneavoastră", a declarat Baconschi, într-o scrisoare deschisă, citată de Mediafax.

Ministrul le-a transmis membrilor partidului că "prin munca" lor au "făcut din Partidul Democrat Liberal cel mai ambiţios vehicul de modernizare a României" şi că "energia şi entuziasmul tuturor membrilor democrat-liberali au fost decisive".

"Pe unii dintre alegătorii care ne-au votat constant în aceşti ani din urmă, i-am dezamăgit. Pentru a-i remobiliza, se cuvine să le propunem oamenilor valori sigure, lideri de calitate şi politici eficiente. Alături de politicienii rodaţi, avem nevoie la vârful şi la baza partidului de o firească primenire. Numai aşa le vom dovedi cetăţenilor acestei ţări că suntem forţa politică care înţelege evoluţiile din societate şi îşi rescrie agenda pentru a răspunde aşteptărilor electoratului din România. Cred aşadar în capacitatea de relansare a Partidului Democrat Liberal', a mai spus ministrul.

Ministrul de Externe a cerut delegaţilor la Convenţie "votul de încredere", pe care le asigură de întreaga sa solidaritate.

Citeşte mai multe despre:   Ministrul de Externe,   Teodor Baconschi,   PDL