Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Teodor Baconschi: Vrem o dreptă unită, dar în jurul unor principii și valori asumate cu adevărat

Teodor Baconschi: Vrem o dreptă unită, dar în jurul unor principii și valori asumate cu adevărat

Un articol de: - 11 Apr 2014, 18:15
Teodor Baconschi: Vrem o dreptă unită, dar în jurul unor principii și valori asumate cu adevărat Politică

Fostul ministru de externe Teodor Baconschi, candidat PMP la PE, a afirmat, vineri, că Partidul Mişcarea Populară îşi doreşte o dreaptă unită, dar că nu vrea să facă negocieri în acest sens "cu oricine şi în orice condiţii", transmite Mediafax.

"Vrem o dreaptă unită, dar în jurul unor principii şi valori asumate cu adevărat, nu mimate", a afirmat Teodor Baconschi.

Potrivit acestuia, 60% dintre români ar vota partidele din spectrul politic de dreapta, lucru care s-a văzut la vot în anul 2005, dar că multe formaţiuni politice cu doctrină de dreapta "s-au îmbolnăvit de boli de la PSD".

"De câte ori PSD e izolat, dreapta poate câştiga alegerile. În acelaşi timp, pe dreapta, multe partide s-au îmbolnăvit de boli de la PSD şi n-avem cum să ne asociem cu ele până nu se face o reformă, o triere a personalului politic, noi lideri să apară, inclusiv din noua generaţie. Deci vrem să provocăm o primenire a întregii clase politice şi bineînţeles că scorul electoral din 25 mai va fi o ocazie bună pentru a aşeza exact câte voturi în dreptul fiecărui partid. După care vor începe nişte negocieri, dar nu cu oricine şi în orice condiţii. N-avem cum", a afirmat Teodor Baconschi.

Citeşte mai multe despre:   Teodor Baconschi,   PMP