Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Teodor Meleșcanu, în presa străină: Bucureștiul este mai sigur decât Berlinul, Parisul sau Bruxellesul

Teodor Meleșcanu, în presa străină: Bucureștiul este mai sigur decât Berlinul, Parisul sau Bruxellesul

Un articol de: B1.ro - 14 Mar 2019, 16:25
Foto: Teodor Melescanu / Facebook Politică

Ministrul român de Externe, Teodor Meleşcanu, a declarat publicaţiei germane Die Welt că Bucureștiul este un oraș mai sigur decât Berlinul, Parisul sau Bruxellesul.

Totodată, Meleșcanu cere Germaniei să susțină aderarea României la Spațiul Schengen.

"Utilizăm tehnologii ultramoderne pentru monitorizarea frontierelor, de la radare la aparate de identificare a amprentelor, de recunoaştere facială şi a paşapoartelor. Iar persoanele aflate ilegal în România, care nu se comportă adecvat sau care fac propagandă pentru grupuri islamiste radicale sunt expulzate din ţara noastră în 24 de ore. În România se trăieşte mai sigur decât în Berlin, Paris ori Bruxelles", a explicat Meleşcanu.

DEspre benefiicile pe care le-ar avea europenii în urma aderării țării noastre la zona euro, Meleșcanu a spus că "prin sistemele tehnologice avansate de protejare a frontierelor, putem contribui la securitatea Europei şi vom asigura astfel controlul total asupra frontierelor UE în zona de sud-est".

 

 

Citeşte mai multe despre:   Teodor Melescanu
 
 
 
Loading...