Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Times New Roman vs. Șerban Nicolae. Șeful CNCD, despre TNR: ”Când vrem să umilim femeia, vorbim de viața ei sexuală” / CNCD nu l-a amendat pe PSD-ist pentru declarația ”am o poză în care faceți sex anal” (VIDEO)

Times New Roman vs. Șerban Nicolae. Șeful CNCD, despre TNR: ”Când vrem să umilim femeia, vorbim de viața ei sexuală” / CNCD nu l-a amendat pe PSD-ist pentru declarația ”am o poză în care faceți sex anal” (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 27 Apr 2018, 01:00
Times New Roman vs. Șerban Nicolae. Șeful CNCD, despre TNR: ”Când vrem să umilim femeia, vorbim de viața ei sexuală” / CNCD nu l-a amendat pe PSD-ist pentru declarația ”am o poză în care faceți sex anal” (VIDEO) Politică

Publicația Times New Roman a fost amendată de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării cu 16.000 de lei, în urma unui articol despre iubita lui Liviu Dragnea, numit “Curva lui Dragnea, asaltată de PSD-işti, ...''. Csaba Asztalos, președintele CNCD, a declarat că unul dintre motivele pentru care TNR a fost amendată ține de intenția de a umili femeia: ”Când vrem să umilim femeia care este în viața publică, aducem în discuție viața ei sexuală”. CNCD, însă, a ignorat acest argument atunci când a analizat cazul lui Șerban Nicolae. Senatorul PSD îi spusese unei deputate USR că ”am o poză în care dumneavoastră faceți sex anal”...

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

”O să avem o motivare pe aceste aspecte: condiția femeii în viața publică și stereotipurile și prejudecățile care există față de femei în comparație cu bărbații. Aceste prejudecăți și stereotipuri sunt evidente. În aprecierea noastră este mai mult decât o jignire. Sunt elemente ce țin de viața intimă, de viața sexuală. Despre asta vorbim! Vorbim despre viața sexuală a unei femei, care are o poziție publică, tocmai pentru a umili femeia. Când vrem să umilim femeia care este în viața publică, aducem în discuție viața ei sexuală. Eu n-am văzut să fie adusă în discuție viața sexuală a unui bărbat”, a declarat Csaba Asztalos, în emisiunea ”Bună, România!” de pe B1 TV.

Despre dezbaterea din emisiunea ”Bună, România!” puteți citi mai multe AICI.

Argumentul prezentat de Csaba Asztalos, însă, se pare că nu a contat atunci când același CNCD a analizat situația lui Șerban Nicolae... Senatorul PSD a primit doar un avertisment, deși, chiar în Parlament, i-a transmis deputatei USR Cosette Chichirău: ”Eu am o poză în care dumneavoastră faceți sex anal. Acum ce să facem?”.

 

Citeşte mai multe despre:   Times New Roman,   CNCD,   Serban Nicolae,   Csaba Asztalos