Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Scandal în PSD: Titus Corlăţean, atacuri în rafală la Rovana Plumb. „Au fost greşeli impardonabile. Să renunţăm la peremisme, să renunţăm la stilul mitralieră”

Scandal în PSD: Titus Corlăţean, atacuri în rafală la Rovana Plumb. „Au fost greşeli impardonabile. Să renunţăm la peremisme, să renunţăm la stilul mitralieră”

Un articol de: Redacția B1.ro - 19 Ian 2020, 15:51
Politică

Senatorul Titus Corlăţean, candidat la funcţia de preşedinte executiv al PSD Dâmboviţa, a atacat-o dur, duminică, pe Rovana Plumb, care a condus în ultimii ani filiala judeţeană şi care acum a candidat pentru un nou mandat. 

„La noi, la Dâmboviţa ştim ce s-a întâmplat (...) managementul politic, administrativ şi organizatoric slab la nivelul conducerii de vârf a fost o realitate. Au fost greşeli impardonabile, intrare în campania electorală pentru parlamentul european şi campania începuse, şi noi nu aveam o echipă de campanie, dar aveam şef de campanie, aveam un director de campanie care a fost numit pe criterii care nu avea legătură cu politica. Au fost decizii greşite şi a fost neimplicare. (..) Să nu mai repetăm şi să nu mai acceptăm astfel de greşeli, să nu mai acceptăm interferenţe de natură familială în politică. (..) Au fost momente care au generat tensiuni şi fracturi în organizaţie şi trebuie să spunem acest lucru”, a declarat Titus Corlăţean, citat de News.ro.

El a spus că PSD trebuie să renunţe la „peremisme” şi să promoveze oameni care vorbesc corect românește: „Este nevoie de un suflu nou şi este nevoie de oameni pregătiţi. Stimaţi colegi, pregătire profesională şi politică, cu oameni să ştie să vorbească corect româneşte şi să mai ştie şi limbi străine, să fie buni comunicatori publici şi politici. (...) Să renunţăm la peremisme, să renunţăm la stilul mitralieră, la lucruri care nu ne atrag electoratul”.

Titus Corlăţean a vorbit şi despre „metode securiste”, amintind de înregistrările cu fostul preşedinte al PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, realizate chiar de către colegi din partid: „Este nedemn şi este o metodă securistă ca atunci când stăm de vorbă între noi şi spunem lucruri cineva să înregistreze un coleg şi să folosească înregistrarea. Această chestiune s-a întâmplat faţă de un lider. Îl iubeam, nu-l iubeam, era colegul nostru. Nu este permis să generezi un rău organizaţiei, fracturi, dezbinări, tensiuni, făcând aşa ceva! Gata cu securismele!”.

În deschiderea conferinţei de alegeri, preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a făcut un apel la cei prezenţi să nu recurgă la „atacuri la persoană”, precizează News.ro.

Ulterior, deputatul Corneliu Ştefan a fost ales noul preşedinte al PSD Dâmboviţa, în locul lui Plumb.

Citeşte mai multe despre:   PSD,   Dambovita,   Titus Corlatean,   Rovana Plumb
 
Loading...