Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Toate instituțiile din zona Muncii vor lua datele solicitanților direct din REVISAL. Ministrul Violeta Alexandru: Cetățenii nu trebuie să mai aștepte după adeverințe sau instituții

Toate instituțiile din zona Muncii vor lua datele solicitanților direct din REVISAL. Ministrul Violeta Alexandru: Cetățenii nu trebuie să mai aștepte după adeverințe sau instituții

Un articol de: Vladimir Ionescu - 11 Dec 2019, 20:42
Politică

Toate instituțiile din coordonarea Ministerului Muncii iau direct din Registrul General de Evidență a Salariaților, pe baza unei parole de acces, datele necesarea despre situația solicitantului, a anunțat ministrul Violeta Alexandru, în ceea ce se vrea a fi „un prim pas de simplificare din respect pentru cetățean”.

„Nu există «Nu se poate!». Se poate! Cu insistență dar - se poate!

Astăzi am cerut redactarea și am și semnat un ORDIN pentru ca ANOFM, ANPIS, Casa Națională de Pensii să aibă, de la 1 ianuarie 2020, acces direct în REVISAL, baza de date cu toți angajații din România gestionată de Inspecția Muncii.

Nu accept ca o persoană care trebuie să primească, la timp, indemnizație, pensie, ajutor de șomaj să meargă personal după diferite adeverințe sau să aștepte ca o instituție să îi comunice alteia diferite informații”, a scris, miercuri seară, Violeta Alexandru, ministrul Muncii, pe pagina sa de Facebook.

 

Citeşte mai multe despre:   Violeta Alexandru,   Ministerul Muncii
 
Loading...