Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Eugen Tomac: "În timp ce divizează țara, PSD transmite, prin clipuri electorale, mesajul subliminal că România condusă de Liviu Dragnea are alternativă la UE: Rusia" (FOTO)

Eugen Tomac: "În timp ce divizează țara, PSD transmite, prin clipuri electorale, mesajul subliminal că România condusă de Liviu Dragnea are alternativă la UE: Rusia" (FOTO)

Un articol de: Sebastian Pricop - 13 Mai 2019, 13:27
Eugen Tomac: "În timp ce divizează țara, PSD transmite, prin clipuri electorale, mesajul subliminal că România condusă de Liviu Dragnea are alternativă la UE: Rusia" (FOTO) Foto: Eugen Tomac / Facebook Politică

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, critică în termeni duri apariţia unei manele în care Nicolae Guţă face campanie pentru PSD, iar pe imagini apare în repetate rânduri şi steagul Rusiei.

Liderul şi candidatul PMP pentru alegerile europarlamentare susţine că această apariţie a steagului rusesc reprezintă o recunoaştere pe faţă a faptului că PSD văd Rusia drept o alternativă la Uniunea Europeană.

"PSD a ajuns să facă propagandă pe faţă în favoarea Rusiei. Steagul Federației Ruse și un avion Aeroflot, în maneaua pro-PSD a lui Nicolae Guță.

În timp ce divizează țara, PSD transmite, prin clipuri electorale, mesajul subliminal că România condusă de Liviu Dragnea are alternativă la UE: Rusia.

Maneaua viralizată a lui Guţă de la sfârşitul de săptămână trecut este o comandă a PSD, aşa cum a recunoscut şi impresarul personajului în cauză. Excludem astfel varianta în care oamenii lui Daddy nu şi-au dat acceptul pe "creaţia artistică".

De altfel, Codrin Ştefănescu s-a grăbit să laude maneaua şi a recunoscut-o ca atare. A făcut asta pentru că în ea apar steagul Rusiei şi un avion Aeroflot (compania de stat a Federaţiei Ruse), argumente simbolice definitorii pentru direcția în care PSD vrea să ducă România. PSD-iştii nu mai au mult şi vor începe să-şi arate tatuajele cu chipul lui Putin pe care le vor purta cu mândrie.

Nicăieri în manea nu se vorbeşte despre Europa și nu apare steagul UE. Se încearcă impunerea percepţiei că "Maica Rusie este bună". Practic, toate eforturile PSD din ultima perioadă merg în direcţia orientării României către Est şi a abandonării viziunii euroatlantice a ţării noastre", a scris Eugen Tomac, pe Facebook.

Foto: captură Youtube

Preşedintele PMP încheie prin a susţine că Liviu Dragnea şi partidul său doresc ca România să părăsească Uniunea Europeană şi NATO şi, de aceea, alegătorii trebuie să respingă la votul din 26 mai naţionalismul extremist eurosceptic al PSD.

"Să nu ne prefacem că nu înţelegem: Dragnea şi PSD îşi doresc scoaterea României din UE şi NATO, potenţând un discurs eurosceptic. Fac asta deopotrivă pentru că sunt "virusaţi" de Moscova, dar şi pentru că îşi imaginează că aşa vor putea scăpa de rigorile legii.

De aceea, e important ca, pe 26 mai, oamenii să respingă naţionalismul extremist eurosceptic al PSD şi să pună ştampila pe PMP, singurul partid care s-a luptat pentru impunerea temelor europene la aceste alegeri europarlamentare", conchide Eugen Tomac.
 

Citeşte mai multe despre:   Eugen Tomac,   PMP,   PSD,   Liviu Dragnea,   Rusia