Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Tomac (PMP), după depistarea primului caz de coronavirus în România: „Măcar în al doisprezecelea ceas, să dăm dovadă de responsabilitate și să acționăm în interesul românilor”

Tomac (PMP), după depistarea primului caz de coronavirus în România: „Măcar în al doisprezecelea ceas, să dăm dovadă de responsabilitate și să acționăm în interesul românilor”

Un articol de: Vladimir Ionescu - 27 Feb 2020, 00:16
Foto: Hepta.ro / Mediafax Foto / Andreea Alexandru Politică

Eugen Tomac, liderul PMP, a lansat o „invitație la responsabilitate” către actorii de pe scena politică românească, în condițiile în care, miercuri seară, s-a confirmat primul caz de coronavirus depistat în România.

„Invitație la responsabilitate

Cred că e cazul ca acum, măcar în al doisprezecelea ceas, să dăm dovadă de responsabilitate și să acționăm în interesul românilor și al României, renunțând la aventura alegerilor anticipate. A fost confirmat primul caz de coronavirus în România.

Conform art. 98, al. (3) din Constituție, «Parlamentul nu poate fi dizolvat în ultimele 6 luni ale mandatului Președintelui României și nici în timpul stării de mobilizare, de război, de asediu sau de urgență»”, a scris Eugen Tomac, miercuri seară, pe Facebook.

 

Victor Costache, ministrul Sănătății, a confirmat existența primului caz de infecție cu coronavirus depistat în România, într-o conferință de presă susținută miercuri seară la Ministerul Afacerilor Interne. (Detalii AICI)

Citeşte mai multe despre:   Eugen Tomac,   PMP