Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Eugen Tomac a prezentat programul electoral al PMP la Paris: “Uniți în Europa” înseamnă că toți românii vor fi respectați și susținuți, în mod egal, în fața oricăror forme de discriminare

Eugen Tomac a prezentat programul electoral al PMP la Paris: “Uniți în Europa” înseamnă că toți românii vor fi respectați și susținuți, în mod egal, în fața oricăror forme de discriminare

Un articol de: Sebastian Pricop - 21 Apr 2019, 20:57
Foto: Facebook/ Eugen Tomac Politică

Președintele PMP, Eugen Tomac, a fost prezent, duminică, la Paris unde a prezentat în fața mai multor români programul cu care partidul său participă în alegerile europarlamentare din 26 mai.

Tomac, care se află pe locul 2 pe lista PMP după Traian Băsescu, a arătat că acest program înseamnă ca românii din Europa să fie respectați și susținuți, ca cetățenii moldoveni să primească cetățenia românească pentru o Unire prin cetățenie, și ca legătură de fraternitate și susținere din partea Franței în proiectele comune să continue.

"Am prezentat astăzi, la Paris, manifestul “Uniți în Europa”. Cu această ocazie, m-am întâlnit cu românii care vor alege, pe 26 mai, viitorii europarlamentari ai României.

Am discutat despre riscurile la care este expusă în prezent Uniunea Europeană, între care excesele politicienilor populiști. Chiar și în Franța, există politruci care, precum în România, cultivă conflicte și dispreț față de cetățeni. Tot ei sunt cei care contestă nevoia de mai multă integrare europeană.

“Uniți în Europa” înseamnă că toți românii din Europa vor fi respectați și susținuți, în mod egal, în fața oricăror forme de discriminare. Mă voi lupta pentru a le apăra drepturile tuturor cetățenilor noștri, indiferent unde locuiesc.

“Uniți în Europa” înseamnă să le oferim cetățenia română tuturor cetățenilor din R. Moldova care muncesc cinstit în Uniunea Europeană. În cel mai scurt timp, mă voi lupta pentru acest obiectiv, pentru că Unirea o vom face prin cetățenie. Așa vom aduce Uniunea Europeană la Chișinău, chiar fără a mai aștepta gesturi curajoase de la politicienii de peste Prut.

“Uniți în Europa” înseamnă o legătură de fraternitate și susținere din partea Franței în proiectele comune ce vizează accelerarea procesului de integrare europeană. România și Franța pot și trebuie să continue împreună ceea ce am început, pentru a face Europa mai mare și mai puternică!", a scris Eugen Tomac pe Facebook.
 

Citeşte mai multe despre:   Eugen Tomac,   PMP
 
 
 
Loading...