Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Tomnița Michaela Florescu este noul viceprimar al Capitalei: Consilierii PNL și USB nu au participat la vot

Tomnița Michaela Florescu este noul viceprimar al Capitalei: Consilierii PNL și USB nu au participat la vot

Un articol de: - 11 Aug 2016, 15:40
Tomnița Michaela Florescu este noul viceprimar al Capitalei: Consilierii PNL și USB nu au participat la vot Politică

Consilierii generali ai Capitalei au votat în ședința de consiliu de joi noul viceprimar al Bucureștiului după ce demisia lui Tudor "Tudy" Ionescu din urmă cu o lună. În funcție a fost aleasă Tomnița Michaela Florescu din partea ALDE.

Consilierii general din partea PNL și USB au refuzat să  participe la votul de învestitură, astfel că Florescu a fost aleasă cu 28 de voturi pentru și o singură abținere, potrivit Agerpres.

După anunțarea votului, Tomnița FLorescu s-a declarat "onorată și foarte responsabilă" de învestirea în funcția de viceprimar, dar a spus că e deranjată de lipsa de la vot al celor din PNL și USB.

"Am însă o oarecare nelămurire. Și anume, mi s-a cerut un CV, pe care l-am trimis tuturor. Ce să înțeleg? Că în clipa în care nu au votat mi-au redus cariera și viața profesională la zero? Mulțumesc. Nu am înțeles de ce nu ați votat. Și v-o spun cu toată amiciția. Eu, în continuare, sper să fim o echipă, pentru că bănuiesc că toți avem bune intenții", a precizat ea.

Citeşte mai multe despre:   PNL,   USB,   ALDE