Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Traian Băsescu, acuzații la adresa președintelui: Îl văd ca un om ascuns, gata totdeauna să facă lucruri în interesul lui, nu în interes public. A făcut multe vizite, niciuna n-a avut vreun miez (VIDEO)

Traian Băsescu, acuzații la adresa președintelui: Îl văd ca un om ascuns, gata totdeauna să facă lucruri în interesul lui, nu în interes public. A făcut multe vizite, niciuna n-a avut vreun miez (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 21 Dec 2015, 09:12
Traian Băsescu, acuzații la adresa președintelui: Îl văd ca un om ascuns, gata totdeauna să facă lucruri în interesul lui, nu în interes public. A făcut multe vizite, niciuna n-a avut vreun miez (VIDEO) Politică

La un an de la mandat, Klaus Iohannis s-a ales cu atacuri dure din partea fostului președinte Traian Băsescu. 

Acesta a criticat deplasările oficiale în străinătate ale lui Iohannis, pe care le-a calificat drept vizite de prezentare, lipsite de miez. 

Și atitudinea actualului lider de la Cotroceni îl deranjează pe președintele Mișcării Populare. 

Klaus Iohannis dă dovadă de o șiretenie pe care de multe ori a pus-o în slujba interesului său personal, acuză Băsescu. în colimatorul fostului șef de stat a intrat și bugetul lui Dacian Ciolos. 

"Atributul primordial al președintelui României ține pe de o parte de politică externă și pe de altă parte de securitate. A făcut multe vizite, niciuna n-a avut vreun miez, pur și simplu au fost vizite de prezentare. A fost în Polonia. Eu am semnat în 2009 parteneriat strategic cu Polonia care viză cooperare pe chestiuni de securitate, cooperare pe dezvoltare regională. Nu mai era Băsescu, venise Iohannis trebuia să scoată cel puțin o foaie de parcurs a acestui parteneriat strategic, nu? Nu s-a întâmplat asta, au fost vizite sterpe", a spus fostul șef al statului.

Traian Băsescu, acuzații la adresa președintelui


Nu au fost singurele critici aduse actualului președinte. Iohannis este văzut de fostul lider de la Cotroceni, Traian Băsescu, drept un om pentru care primează interesul personal. 

"Îl văd ca un om ascuns, gata totdeauna să facă lucruri în interesul lui, nu în interes public. Deci premierul de la Grivco, vă aduc aminte cum l-a desființat într-o noapte pe Crin Antonescu, deci are o șiretenie pe care nu o folosește în interes național, dar pentru el o folosește extraordinar de bine".

Întrebat dacă în acest an există și un lucru remarcat că fiind pozitiv, Băsescu a răspuns "categoric da. A reușit să instaureze liniștea pe care și-o dorea Ion Iliescu".

Fostul președinte a avut cuvinte grele și la adresă bugetului guvernului tehnocrat al lui Dacian Cioloș. 

"Dacă bugetul făcut de Ponta ar fi o rochie, ce a adăugat la rochia asta domnul Ciolos? Vă spun eu: o crăpătură în fund!"

Citeşte mai multe despre:   Traian Basescu,   Klaus Iohannis,   Polonia,   Cotroceni