Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Traian Băsescu: Am votat împotriva unui regim discreţionar. Sper s-o facă şi cei care au fost umiliți câțiva ani fiind numiți băsiști (VIDEO)

Traian Băsescu: Am votat împotriva unui regim discreţionar. Sper s-o facă şi cei care au fost umiliți câțiva ani fiind numiți băsiști (VIDEO)

Un articol de: - 16 Noi 2014, 10:41
Traian Băsescu: Am votat împotriva unui regim discreţionar. Sper s-o facă şi cei care au fost umiliți câțiva ani fiind numiți băsiști (VIDEO) Foto: B1 TV Politică

Președintele Traian Băsescu s-a prezentat la vot, duminică, în jurul orei 10:30, la Colegiul AD Xenopol din Capitală, el declarând la ieșirea de la urne că a votat împotriva ”instaurării unui regim discreționar”.

”Cu votul pe care l-am dat acum simt că încep să scap de o greutate din spate. Se va transfera către altcineva responsanbilitatea pentru România”, a spus președintele.

”Am votat împotriva instaurării unui regim discreționar și acest lucru sper să-ș facă toți aceia care au fost umiliți câțiva ani fiind numiți băsiști. Fac un apel la români, să iasă la vot să le arate acelora care i-au disprețuit că ei contează și nu vor lăsa se se intaleze în România o putere discreționară”, a declarat Traian Băsescu.

Băsescu: Am votat împotriva unui regim discreţionar


Citeşte mai multe despre:   Traian Basescu,   vot,   alegeri prezidentiale