Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Traian Băsescu, atac la PROPAGANDIȘTI: Nicolae Popa, care a jefuit peste 300 000 de români prin FNI, prezentat ca victimă pentru că a fost extrădat din tihnita Indonezie

Traian Băsescu, atac la PROPAGANDIȘTI: Nicolae Popa, care a jefuit peste 300 000 de români prin FNI, prezentat ca victimă pentru că a fost extrădat din tihnita Indonezie

Un articol de: B1.ro - 18 Feb 2019, 11:52
Traian Băsescu, atac la PROPAGANDIȘTI: Nicolae Popa, care a jefuit peste 300 000 de români prin FNI, prezentat ca victimă pentru că a fost extrădat din tihnita Indonezie Politică

Traian Băsescu iese la atac în scandalul momentului, după ce condamnatul penal în dosarul prăbuşirii FNI s-a victimizat la Antena 3 în cazul extrădării sale din Indonezia.

Fostul președinte este de părere că scandalul extrădării acestuia, care  a dus la punerea sub urmărire penală a Laurei Codruţa Kovesi, este o propagandă și că echipa lui Gâdea face din cel care “a jefuit” românii  erou național.

Să vină Nicolae Popa la televizoarele patriei!
Da...Nicolae Popa, prezentat de Antena 3 ca victimă, trebuie să vină la toate televizoarele patriei să ne explice cum el, care a jefuit peste 300 000 de români, a fost adus în ţară ilegal şi abuziv. 

Propagandiştii televizaţi specializaţi în dezinformare Abraham, Chireac, Gâdea, Badea, Buşcu şi mulţi alţii au nevoie să-şi întărească echipa cu un om calificat cunoscător al „drepturilor omului” care a devalizat FNI furând banii a peste 300 000 de români. 

Nicolae Popa trebuie integrat rapid în echipele de dezinformare care bântuie zilnic televiziunile pentru că este calificat să explice cum a putut abuzivul Stat Român să-i încalce „drepturile” de condamnat, stricându-i şederea tihnită de sub soarele Indoneziei, în frumoasa staţiune turistică Bali.

Hai Gâdea, hai Buşcu, hai Chireac, hai Abraham, hai Badea, hai.......strigaţi, chemaţi oameni în stradă, condamnaţi cu mânie şi cu pumnul ridicat Regimul Băsescu, rupeţi-vă „în direct” hainele de pe voi, puneţi filmuleţe cu borfaşii de rang înalt care au primit sacoşe cu bani de la FNI şi nu uitaţi să vă puneţi pe ecran sloganul „DREPTATE PENTRU NICOLAE POPA !”

Să vină Nicolae Popa la televizoarele patriei !”, scrie Traian Băsescu pe Facebook.

 

Au găsit, lângă Mangalia, o peşteră veche de 5,5 milioane ani. A venit NASA! Au descoperit în ea ceva şoc! Au mai văzut asta doar pe Marte

Citeşte mai multe despre:   Traian Basescu