Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Traian Băsescu demontează promisiunile PSD: Să vină Caragiale, să plece Guvernul!

Traian Băsescu demontează promisiunile PSD: Să vină Caragiale, să plece Guvernul!

Un articol de: B1.ro - 05 Noi 2018, 20:24
Traian Băsescu demontează promisiunile PSD: Să vină Caragiale, să plece Guvernul! Politică

Traian Băsescu, fostul președinte al României, a atacat dur pe o rețea de socializare măsurile luate de actuala guvernare a PSD din domeniul economic și al justiției.

De asemenea, Băsescu cere ca actualul Guvern PSD „să plece”, invocându-l în mod ironic pe marele pamfletar I. L. Caragiale.

 „Să vină Caragiale, să plece guvernul! 1. Vă mărim salariile cu 25%, dar nici chiar aşa, că doar transferăm contribuţia la CAS de la angajator la angajat; 2. Vă mărim pensiile, dar nici chiar aşa, mărim preţul la gaze şi energie electrică, nu vă mai dăm indexarea de la 1 ianuarie, dăm drumul la inflaţie şi depriciem moneda naţională; 3. V-am construit sute de şcoli, dar nici chiar aşa, erau biserici. 4. Am salvat absorbţia fondurilor europene prin proiecte derulate în România, dar nici chiar aşa, din banii europeni am plătit şi noi cam trei miliarde de Euro datorii vechi; 5. V-am construit autostrăzi, dar nici chiar aşa, au fost câteva drumuri pietruite pe la baronii locali de încredere; 6. V-am făcut spitale regionale, dar nici chiar aşa, că visul nostru este să vă vedem betegi ca să vă miluim cu ajutoare sociale; 7. V-am reformat justiţia astfel încât să fie respectate drepturile omului, dar nici chiar aşa, doar cât să ne scăpăm şeful; 8. V-am scăpat de microfoanele „statului paralel”, dar nici chiar aşa, unde lipsesc n-i le băgăm singuri în priză; 9. V-am scăpat de „statul paralel”, dar nici chiar aşa, că mai ducem şi noi pe la K2 şi T14 un vinuţ franţuzesc, un porcuşor ca să dăm şoric la tot poporul, mai mângâiem o mânuţă în ghips, mai stabilim câteva victime ale „statului paralel”; 10. V-am găsit dosarul lui Augustin Lazăr care îl avea pe Lazăr ca şantajist, dar nu era chiar Lazăr, ci era Lazăr. 11. V-am găsit pe câmp o valiză cu documente de la Tel Drum, dar n-am găsit-o chiar aşa, a fost livrată de prietenii din PSD sau de rezervişti. Să vină Caragiale, să plece guvernul!”, a precizat Traian Băsescu pe pagina sa de Facebook.

Citeşte mai multe despre:   Traian Basescu