Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Traian Băsescu: „Aveam avionul pregătit să plec la Consiliul European, dar nu am vrut să joc într-o piesă a ridicolului”
Exclusiv

Traian Băsescu: „Aveam avionul pregătit să plec la Consiliul European, dar nu am vrut să joc într-o piesă a ridicolului”

Un articol de: - 16 Iul 2012, 23:12
Traian Băsescu: „Aveam avionul pregătit să plec la Consiliul European, dar nu am vrut să joc într-o piesă a ridicolului” Politică

„Aveam pregătit avionul ca să plec la Consiliul European, dar am spus stop”, a mărturisit luni președintele suspendat Traian Băsescu, în cadrul emisiunii „Ultimul cuvânt”, difuzată de B1 TV.

„Aveam pregătit avionul ca să plec, dar am spus stop, știu ce ar fi ieșit. Avion rula către salonul oficial. Până atunci știam că voi pleca. Mi se părea incorect să abdic de la un atribut constituțional c are fusese confințit și de decizia CC. Pe de altă parte știu ce ieșea când mergea președintele polonez cu premierul polonez, când nu știau care unde stă. Era show-ul polonez și în funcție de cum intrau amândoi, se bloca Consiliul. Eu am ținut prea mult la ce am construit acolo și am spus în ultima clipă: pot fi criticat acasă, dar nu joc în piesa asta a ridicolului”, a declarat Băsescu.

Acesta a precizat că premierul Ponta „nu și-a trecut mandatul prin Guvern, „dar a cerut să-i fie semnat”.

„Premierul m-a sunat să îi semnez mandatul, bineînțeles că nu l-am semnat. A fost un mandat foarte prost. Victor Ponta nici măcar nu și-a trecut mandatul prin Guvern. Nu mi-au trimis ce au discutat, să văd pozițiile miniștrilor. Știam că pot apăra interesele la Consiliu mai bine decât Ponta. El s-a făcut de râs”, a mai spus Băsescu.

Vezi AICI alte declarații ale lui Traian Băsescu.


Băsescu: Aveam avionul pregătit să plec la Consiliul European
Embed:

Citeşte mai multe despre:   Traian Basescu,   Consiliul European,   avioane,   mandat,   Victor Ponta