Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Traian Băsescu avertizează electoratul vizavi de candidații Ponta și Tăriceanu: Acești ticăloși vor întoarce România înapoi în timp, vor schimba legi și vor pune cătușe DNA-ului și ÎCCJ (VIDEO)

Traian Băsescu avertizează electoratul vizavi de candidații Ponta și Tăriceanu: Acești ticăloși vor întoarce România înapoi în timp, vor schimba legi și vor pune cătușe DNA-ului și ÎCCJ (VIDEO)

Un articol de: - 27 Sep 2014, 12:35
Traian Băsescu avertizează electoratul vizavi de candidații Ponta și Tăriceanu: Acești ticăloși vor întoarce România înapoi în timp, vor schimba legi și vor pune cătușe DNA-ului și ÎCCJ (VIDEO) Politică

Președintele Traian Băsescu a declarat, sâmbătă, în cadrul Congresului Extraordinar al PNȚCD, că România are nevoie de un președinte care să continue ”procesele consolidării statului de drept” și nu de ”ticăloși” care să pună cătușele justiției ”în numele democrației, prin legi”.

Șeful statului a făcut referire la candidații Victor Ponta și Călin Popescu-Tăriceanu, spunând că ei vor întoarce România înapoi în timp.

”V-aș atenționa la campania furibundă declanșată de Antenele turnătorului Voiculescu, de televiziunea lui Ghiță, o campanie furibundă de denigrare a tot ce ar putea fi democratic, fie că vorbim de justiție, fie că vorbim de președintele care a ținut ca statul de drept să înceapă să funcționeze în România. Este o bătălia fără menajamente în procesul de păcălire a românilor. Este o bătălie care poate fi un punct de inflexiune în evoluția României. Alegerea unui candidat care nu a făcut compromisuri, care ar continua procesele de consolidare a statului de drept ar fi șansa României”, a explicat Traian Băsescu.

”Alegerea unui candidat care disprețuiește statul de drept, care își are rădăcinile educaționale în regimul trecut sau care are mentori venind din regimul trecut ar putea însemna o întoarcere în timp a României, o abandonare a luptei pentru curățarea statului. Democrația și statul de drept nu sunt un bun definitiv câștigat în România. Tot ceea ce s-a câștigat, pas cu pas, se poate pierde în câteva săptămâni. Acești ticăloși care ar întoarce România înapoi nu vor lucra nici cu armata, nici cu structurile de securitate, ci pur și simplu cu forța politică pe care o au în Parlament. Vor schimba legi, vor pune cătușe DNA-ului, vor pune DNA-ul lor, vor pune ei cătușe ÎCCJ în numele democrației, prn legi. Acesta este marele pericol pe care România îl are în față. Depinde de români dacă vor avea forța să voteze un candidat care să nu facă drumul întors sau n-o vor avea și atunci vor constata că este prea târziu”, a spus deopotrivă președintele.

Băsescu avertizează în privința prezidențiabililor sustinuți de Antenele lui Voiculescu

Citeşte mai multe despre:   Traian Basescu,   Victor Ponta,   romani,   democratie,   stat de drept