Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Traian Băsescu: Dacă aș fi președinte, aș promulga grațierea (VIDEO)

Traian Băsescu: Dacă aș fi președinte, aș promulga grațierea (VIDEO)

Un articol de: - 03 Mai 2017, 20:59
Traian Băsescu: Dacă aș fi președinte, aș promulga grațierea (VIDEO) Politică

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat miercuri în cadrul  emisiunii ”Dosar de politician” că dacă ar fi șef al statului al promulga legea grațierii. 

Băsescu a explicat că prin amendamentele pe care le-a propus la proiectul de lege susține grațierea pentru politicienii care nu au dus bani acasă, i-au folosit în campanii și au dosare de luare de mită pentru finanțarea campaniilor electorale, pentru femeile însărcinate și cele care au în întreținere copii până la 14 ani și sunt unic întreținător și pentru cei care sunt condamnați pentru abuz în serviciu, cu mențiunea că, în acest caz, faptele comise după 1 ianuarie 2017, nu intră în grațiere.  

”Aș fi promulgat (legea grațierii dacă ar fi fost președinte - n.r.). Cu mâna pe inimă și conștient”, a declarat Traian Băsescu.  A GĂSIT UN CARD ÎNTR-UN BANCOMAT DIN RÂMNICU SĂRAT ȘI A ÎNCEPUT SĂ CUMPERE CU EL. A REGRETAT AMARNIC, DUPĂ CÂTEVA ORE. CE A PĂȚIT, E FĂRĂ PRECEDENT

Traian Băsescu: Dacă aș fi peședinte, aș promulga grațierea

Dacă întâmpinaţi probleme pe Google Chrome cu vizionarea materialelor VIDEO, daţi CLICK pe linkul acesta şi vedeţi ce paşi trebuie să urmaţi pentru a remedia problema!

Citeşte mai multe despre:   Traian Basescu,   legea gratierii,   amendamente