Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Traian Băsescu, despre cazul românului răpit în Burkina Faso: Probabil că eu aș fi acționat mai energic (VIDEO)

Traian Băsescu, despre cazul românului răpit în Burkina Faso: Probabil că eu aș fi acționat mai energic (VIDEO)

Un articol de: - 01 Sep 2015, 22:55
Traian Băsescu, despre cazul românului răpit în Burkina Faso: Probabil că eu aș fi acționat mai energic (VIDEO) Foto: facebook.com/PresedinteleTraianBasescu Politică

Traian Băsescu a declarat marți seara, făcând referire la cazul românului răpit în Burkina Faso, că dacă ar fi fost în funcția de președinte, ar fi acționat mai energic.

”Cred că unii au început să facă comparații între situația jurnaliștilor răpiți și cazul românului răpit în Burkina Faso. Probabil că eu aș fi acționat mai energic, dar diferențele sunt uriașe între cele două cazuri.

Sunt uriașe, de ce? Acest om era angajatul unei firme, nu era un simplu cetățean român care mergea teleleu prin Burkina Faso cum mergeau jurnaliștii. Aici discutăm de cetățeanul angajat al unei firme și vobim de un cetățean al cărui răpire nu a generat o presiune publică”, a declarat Traian Băsescu într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii ”Ultimul cuvânt”, difuzată la B1 TV și moderată de Cătălin Striblea și Sabin Orcan.

Cel mai negru scenariu s-a adeverit! Duminică dimineața au fost făcute publice primele imagini cu Iulian Gherguţ, românul răpit în luna aprilie în Burkina Faso. Sub ameninţarea armelor, acesta cere ajutor pentru a fi salvat.

Iulian Gherguţ face apel la familia sa, la directorul companiei pentru care a lucrat şi la guvernele României şi cel din Burkina Faso pentru a fi salvat. (Detalii AICI)

Traian Băsescu, despre cazul românului răpit în Burkina Faso: Probabil că eu aș fi acționat mai energic


Citeşte mai multe despre:   Traian Basescu