Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Băsescu denunță 'aroganța politrucilor cu ştaif occidental': 'Răcnește în urechea oricui este dispus care e rolul lui pe acest pământ'

Băsescu denunță 'aroganța politrucilor cu ştaif occidental': 'Răcnește în urechea oricui este dispus care e rolul lui pe acest pământ'

Un articol de: B1.ro - 04 Ian 2019, 18:07
Băsescu denunță 'aroganța politrucilor cu ştaif occidental': 'Răcnește în urechea oricui este dispus care e rolul lui pe acest pământ' Politică

Fostul președinte Traian Băsescu denunță "aroganța politrucilor cu ştaif occidental", referindu-se la președintele Franței.

Băsescu este de părere că Emmanuel Macron, cel care anunță că vrea să reformeze UE, nu este în stare să-și reformeze propria țară, acolo unde mai mulți oameni au murit la protestele violente din ultimele zile.

“Franţa pe care o iubim!
Un tânăr fost bancher, pe numele lui Emmanuel Macron, răcneşte în urechea oricui este dispus să-l asculte că rostul lui pe acest pământ este să reformeze Uniunea Europeană.
Este al treilea preşedinte francez, după Sarkozy şi Holland care câştigă alegerile promiţând reformarea Uniunii Europene.
Câtă aroganţă la aceşti politruci cu ştaif occidental, ajunşi preşedinţi ai Franţei, care anunţă că reformează Europa, dar nu pot reforma Franţa.
O Franţă care de două decenii are acută nevoie de reforme sociale şi economice fundamentale pentru a mai putea fi un drapel pe care noi, ceilalţi europeni, să avem încredere a-l urma.
Mă tem că Emmanuel Macron va fi, consecutiv, al treilea preşedinte al Franţei care nu va câştiga al doilea mandat.
Ca să ne convingă că poate reforma Europa, Macron trebuie să ne convingă că poate reforma Franţa şi să ne redea Franţa puternică, Franţa pe care o iubim
”, scrie Traian Băsescu pe Facebook.

Citeşte mai multe despre:   Traian Basescu