Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Traian Băsescu: Este timpul ca Victor Ponta să guverneze, nu să televizeze și să se lupte politic. Eu nu sunt în campanie (VIDEO)

Traian Băsescu: Este timpul ca Victor Ponta să guverneze, nu să televizeze și să se lupte politic. Eu nu sunt în campanie (VIDEO)

Un articol de: - 26 Aug 2013, 19:15
Traian Băsescu: Este timpul ca Victor Ponta să guverneze, nu să televizeze și să se lupte politic. Eu nu sunt în campanie (VIDEO) Politică

Președintele Traian Băsescu a făcut un apel la primul ministru Victor Ponta să lase luptele politice și să guverneze țara, apreciind că românii sunt mai interesați de locurile de muncă decât să afle părerea premierului despre președinte.

Victor Ponta ar trebuie să lase luptele politice și să guverneze. Este timpul ca Victor Ponta să guverneze, nu să televizeze și să se lupte politic. Cred că primul ministru trebuie să înțeleagă un lucru esențial: el este co-președinte USL, dar înainte de toate este prim-ministru și cred că românii sunt mai puțin interesați de ce crede el despre președinte și ar vrea să audă cum reduce șomajul, cum creează locuri de muncă, cum relansează invenstițiile, care e perspectiva României”
, a declarat președintele.

El a arătat că nu vede rostul luptelor politice, mai ales că nu se află în campanie, iar procentele din sondaje nu îl ajută cu nimic.

„Ce nu înțelege Ponta ca și foarte mulți analiști este că eu nu sunt în campanie, eu nu mai candidez la nimic. Oricâte procente aș avea, ele nu mă mai ajută la nimic. Victor Ponta arată o nervozitate inutilă. Cred că ar trebui să fie calm, să privească cu responsabilitate realitățile țării și îi atenționez. Drumul pe care merge țara este un drum periculos pentru că guvernul nu-i stabilește traseul. Există riscul ca după sacrificiile enorme din 2009-2011 să devină ceva repetabil. Riscăm să alunecăm din nou într-o situație dificilă din punct de vedere economic”
, a continuat Traian Băsescu.

Băsescu: Este timpul ca Ponta să guverneze
Embed:


Citeşte mai multe despre:   Traian Basescu,   Victor Ponta,   somaj,   Campanie electorala