Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Traian Băsescu explică pe Facebook de ce a fost nevoie de tăierea salariilor bugetarilor

Traian Băsescu explică pe Facebook de ce a fost nevoie de tăierea salariilor bugetarilor

Un articol de: B1 TV - 19 Iul 2012, 18:15
Traian Băsescu explică pe Facebook de ce a fost nevoie de tăierea salariilor bugetarilor Politică

Preşedintele suspendat Traian Băsescu le-a răspuns pe Facebook celor care au întrebat de ce a fost EL cel care a anunţat reducerea salariilor. Băsescu a spus că decizia a fost una dificilă, dar pe care trebuia să şi-o asume ca preşedinte ales, mai ales că nimeni din coaliţie nu a dorit să facă anunţul la vremea respectivă.

Preşedintele suspendat spune însă pe pagina de Facebook că speră că salariile vor fi întregite până la sfârşitul anului.

„Niciun partid din coaliţie nu a vrut să-şi asume răspunderea pentru acest anunţ. Şi atunci cine avea în spate votul popular şi trebuia să-şi asume, eram eu. Vreau să spun că m-am frământat mult, că n-aş fi vrut niciodată să fac acest anunţ, dar până la urmă problema era salvăm ţara şi cu ea toată populaţia, sau intrăm într-o perioadă extrem de grea în care nu ne putem rambursa creditele. Am preferat această soluţie şi era datoria mea să fac ce trebuie şi nu ce mi-a plăcut să fac”, a spus Băsescu.

Începând de duminica trecută, toți cei care au ceva să-i reproșeze lui Traian Băsescu i se pot adresa direct pe pagina ”Ești supărat pe Băsescu. De ce?”.

Președintele răspunde în maximum 24 de ore. În fiecare zi el alege un număr de 2-3 postari pentru a le răspunde video, iar răspunsul video e publicat în fiecare zi la 18.30. Pagina a strâns aproape 1.500 de ”like-uri” în doar trei zile.

În regulamentul de postare se precizează că site-ul este dedicat celor care sunt anti-Băsescu și că nu vor fi luate în considerare mesajele pro-Băsescu.

Băsescu explică de ce a fost nevoie de tăierea salariilor
Embed:

Citeşte mai multe despre:   Traian Basescu,   Facebook