Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Traian Băsescu i-a dat “în scris” lui Robert Turcescu portofoliul pe care îl va ocupa Corina Creţu (VIDEO)
Exclusiv

Traian Băsescu i-a dat “în scris” lui Robert Turcescu portofoliul pe care îl va ocupa Corina Creţu (VIDEO)

Un articol de: - 09 Sep 2014, 22:49
Traian Băsescu i-a dat “în scris” lui Robert Turcescu portofoliul pe care îl va ocupa Corina Creţu (VIDEO) Foto: B1 TV Politică

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi seară, în exclusivitate pentru B1 TV, că nu există îndoială în privinţa portofoliului de comisar european care îi va reveni României şi nici în privinţa numelui.

Invitat în emisiunea „Sub semnul întrebării”, şeful statului i-a înmânat jurnalistului Robert Turcrescu şi un plic cu denumirea portofoliului pe care îl va ocupa Corina Creţu, cu promisiunea de a fi deschis după ce se face oficial nominalizarea.

"Să nu se fi schimbat ceva ce ştiam eu", a glumit preşedintele, în timp ce nota informaţiile.

Traian Băsescu a confirmat, totodată, că s-a implicat în negocieri, însă nu în sensul descris de premierul Victor Ponta.

"Categoric da. Nu vreau să se înţeleagă cum încerca premierul să explice ce negocieri complicate au fost. Negocierile complicate sunt pentru o singură funcţie, de înalt reprezentant în politica externă", a precizat Traian Băsescu.

"Chiar şi aceste discuţii pot fi anulate de decizia preşedintelui Consiliului dacă nu îi ies nominalizările sau dacă din audieri constată că portofoliul e mult prea mare sau mult prea mic faţă de valoarea candidatului. (...) Ponta e o glumă din punct de vedere al cunoaşterii mecanismelor", a mai spus preşedintele.

Traian Băsescu i-a dat “în scris” lui Robert Turcescu portofoliul pe care îl va ocupa Corina Creţu


Citeşte mai multe despre:   Traian Basescu,   Corina Cretu,   B1,   Sub semnul intrebarii,   comisar european,   Robert Turcescu