Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Traian Băsescu, implicat într-un accident rutier fără victime. Mașina de poliție din fața coloanei oficiale în care se afla fostul președinte, lovită de un șofer care i-a tăiat calea (VIDEO)

Traian Băsescu, implicat într-un accident rutier fără victime. Mașina de poliție din fața coloanei oficiale în care se afla fostul președinte, lovită de un șofer care i-a tăiat calea (VIDEO)

Un articol de: Vladimir Ionescu - 30 Mai 2020, 18:49
Traian Băsescu, implicat într-un accident rutier fără victime. Mașina de poliție din fața coloanei oficiale în care se afla fostul președinte, lovită de un șofer care i-a tăiat calea (VIDEO) Politică

Fostul președinte Traian Băsescu a fost implicat într-un accident rutier ușor, duminică dimineață, în București. Antemergătorul coloanei oficiale, în care se afla și eurodeputatul, a lovit o mașină care i-a tăiat calea. În urma impactului, nicio persoană nu a fost rănită.
 

Fostul președinte, implicat într-un accident rutier fără victime. Mașina de poliție din fața coloanei oficiale, lovită de un alt șofer

 

Accidentul a avut loc, duminică dimineață, în jurul orei 10:45, pe Bulevardul Iuliu Maniu din Capitală. Este vorba despre coloana oficială în care se afla și fostul președinte Traian Băsescu. Mai exact, implicată în ciocnire a fost mașina de poliție care deschidea drumul coloanei oficiale, iar autovehiculul avea toate semnalele acustice și luminoase pornite, numai că un alt șofer, care nu a respectat aceste indicații, a acroșat ușor autoturismul autorităților, susțin reprezentanții Brigăzii Rutiere din București.

Din fericire, accidentul nu s-a soldat cu victime, iar în aceste momente polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere București fac cercetări.A GĂSIT UN CARD ÎNTR-UN BANCOMAT DIN RÂMNICU SĂRAT ȘI A ÎNCEPUT SĂ CUMPERE CU EL. A REGRETAT AMARNIC, DUPĂ CÂTEVA ORE. CE A PĂȚIT, E FĂRĂ PRECEDENT

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.


 

Criza economică provocată de noul coronavirus, explicată de Traian Băsescu, în direct pe B1 TV, în 21 mai

 

Traian Băsescu, unul dintre politicienii care au promovat și salutat decizia de închidere a școlilor pe perioada stării de urgență, dar și menținerea lor așa pentru finalul anului școlar curent, a explicat cu ce se diferă criza COVID-19 în raport cu cea din mandatul său la Cotroceni, și anume criza financiară din finalul deceniului trecut.

„Criza din 2008-2010 a fost o criză generată de bănci care s-au prăbușit și, ca efect, băncile n-au mai putut finanța datoria publică a guvernelor, drept pentru care s-a intrat în acea teribilă criză. Aici nu suntem în această situație. Bani sunt gârlă. Motivul potențialei crize este legat de lipsa de comenzi, deci de lipsa de consum. În momentul de față mai este o mare problemă, aceea legată de faptul că s-au întrerupt lanțurile de aprovizionare. S-au întrerupt odată cu criza din China și este foarte grea restabilirea lor”, a afirmat Traian Băsescu, la „Dosar de politician” cu Silviu Mănăstire.

El a explicat că „noi toți trebuie să ne rugăm să își reia producția la 100% Germania, pentru că era cel mai mare partener al nostru – 23% din exporturi le făceam în Germania. La fel de importantă e Italia, cu 12,5%. Deci marea noastră problemă nu este că n-ar fi bani pe piață, sunt bani, ci marea problemă e cui vindem. Aceasta este problema tuturor”.

„Este cu totul alt tip de criză decât cea din 2008-2010, dar Ponta n-are cum să înțeleagă. Și motivația crizei este alta, și ieșirea din criză este alta. Spre exemplu, toate guvernele împrumută bani, dau garanții de stat. Vă pot spune, spre exemplu, situația de ieri. Până ieri, Comisia Europeană dăduse aprobări de garanții de stat în valoare de 1.900 de miliarde. Vă imaginați ce înseamnă 1.900 de miliarde garanții de stat? Sunt garanții care se duc către societăți. Marea problemă este că politicul a fost foarte deschis, excesiv de deschis, aș spune nesăbuit, și dă aceste garanții pentru credite, pe care să le ia societățile, fără să știe dacă acele societăți vor avea desfacere”, a mai adăuat fostul președinte Traian Băsescu.

 

Citeşte mai multe despre:   Traian Basescu