Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Traian Băsescu, indecis în ceea ce privește candidatura la parlamentare: "În politică au fost tot felul de specimene"

Traian Băsescu, indecis în ceea ce privește candidatura la parlamentare: "În politică au fost tot felul de specimene"

Un articol de: - 18 Aug 2016, 11:21
foto: evz.ro Politică

Președintele PMP Traian Băsescu este indecis în ceea ce privește o eventuală candidatură la alegerile parlamentare din toamnă, potrivit mediafax.ro. De altfel, acesta are și o serie de cerințe pentru potențialii candidați PMP, anume ca aceștia să fie politicieni liberi.

"Până pe 15 septembrie în toate organizaţiile să se depună solicitări de a fi pe listele de candidaţi pentru alegerile legislative. Am făcut o recomandare şi anume, preşedinţii de organizaţii să recomande doritorilor să fie oameni care au o meserie. Când spun oameni care ua o meserie nu mă refer la oameni care să aibă o diplomă, ci la oameni care să-şi fi practicat meseria şi care să fie politicieni liberi", a declarat Băsescu.

"Atunci când nu ai practicat o meserie şi te trezeşti proaspăt absolvent parlamentar nu vei face nici un rabat de la slugărnicia de a rămâne în politică cu orice preţ. Cei care au o meserie vor face politică relaxaţi pentru că vor ştii că dacă nu mai ies parlamentari la legislatura următoare dacă sunt verticali în faţa şefilor politici au un refugiu în propria lor meserie", a clarificat acesta.

Cea mai delicată întrebare a serii a fost aceea dacă fostul președinte al României va participa la alegerile parlamentare, acesta afirmând că rămâne de văzut. De altfel, liderul PMP este de părere că prin politica românească s-au perindat "tot felul de specimene".

"Da, cum am avut şi medici care nu au practicat niciodată şi au ajuns şi miniştrii ai Sănătăţii sau medici ginecologi care nu au practicat niciodată şi au ajuns miniştrii ai Agriculturii, am avut tot felul de specimene", a declarat Băsescu.

Citeşte mai multe despre:   Traian Basescu,   alegeri,   parlamentare,   politica
 
 
 
Loading...