Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Traian Băsescu, militarilor din afara țării: Dincolo de misiune, esențial este să vă întoarceți toți acasă

Traian Băsescu, militarilor din afara țării: Dincolo de misiune, esențial este să vă întoarceți toți acasă

Un articol de: - 01 Dec 2014, 16:03
Traian Băsescu, militarilor din afara țării: Dincolo de misiune, esențial este să vă întoarceți toți acasă Foto: presidency.ro Politică

Președintele Traian Băsescu a susținut, luni, o videoconferinţă cu militarii români aflaţi în teatrele de operaţii internaționale.

Șeful statului le-a mulțumit acestora pentru modul în care și-au îndeplinit misiunile, spunându-le că este esențial să se întoarcă toți acasă.

”Dincolo de a vă îndeplini misiunea, esențial este să vă întoarceți toți acasă. Mulțumesc pentru modul în care v-ați îndepinit misiunea. Sănătate, încă o dată. Să veniți toți acasă și numai bine familiilor dumneavoastră!”, le-a spus președintele militarilor aflați în misiuni în afara granițelor, prin sistemul de videoconferință.

În cursul dimineții de luni, și ministrul Apărării naţionale, Mircea Duşa, şi şeful Statului Major General, generalul Ştefan Dănilă, au susţinut o videoteleconferinţă cu militarii români din detaşamentele dislocate în teatrele de operaţii din Afganistan, Kosovo şi Bosnia-Herţegovina.


Citeşte mai multe despre:   Traian Basescu,   militari,   misiune,   Afganistan,   Kosovo